Sanatate si vitalitate dupa sarbatori !

BUCURESTI - 6 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate, Sanatate, Social

Live site

Sarbatorile s-au incheiat, a inceput un nou an plin de planuri, responsabilitati si provocari.
Un nou an in care vom deveni din nou prea ocupati ca sa ne dam seama de ceea ce conteaza cu adevarat.

Sanatate si vitalitate dupa sarbatori !
 “Just as we are what we eat physically, we are also what we consume spiritually.”  

Craig Groeschel, Soul Detox

Din ce in ce mai multi dintre noi au inlocuit imperativul care dicta : « anul acesta trebuie sa-mi schimb masina, anul acesta trebuie sa castig mai mult sau trebuie sa-mi schimb jobul » cu : «  Anul acesta trebuie sa fiu sanatos fizic si psihic pentru a fi alaturi de cei dragi si a ma bucura de viata ! »

 

Pentru a incepe anul sanatos si linistit poti incerca sa urmezi un program usor de detoxifiere care sa iti asigure aportul de energie si vitalitate si sa iti redea doza de optimism de care ai nevoie.

 

Aici la Eden Spa, am creat special pentru nevoile tale programe de detoxifiere naturala prin terapii holistice,  sucuri si salate naturale realizate dupa retetele nutritionistilor combinate cu meditatie, yoga si pilates.

 

De ce un astfel de program de detoxifiere ? Pentru ca lucrurile obtinute pe cale naturala sunt cele mai sigure si cu efecte pe termen lung, pentru ca timpul si bugetul alocat sunt mai mici, pentru ca de cele mai multe ori, iti este greu sa gasesti prin forte proprii calea catre starea ta de bine interioara desi tu esti singurul care detine toate raspunsurile.

 

Ce iti propunem noi: un ghid complex de detoxifiere fizica si emotionala si de training pentru un stil de viata sanatos. Dupa un astfel de program de Detox, Health and Life Coach, vei pleca cu temele facute si vei avea la dispozitie toate instrumentele pentru a urma singur un stil de viata sanatos si un regim alimentar echilibrat.

Pentru ca exista viata si dupa sarbatori, pentru ca trebuie sa gasesti resursele necesare urmarii imperativului din viata ta, pentru ca ai nevoie, Eden Spa este aici pentru tine.

 

Programele Mind and Body Detox facilitate de Eden Spa se desfasoara intre 1 si 7 zile, cu posibilitate de prelungire in functie de rezultate iar sesiunile de Health Coaching dureaza pana la 6 luni si sunt sustinute de un trainer de Health Coaching acreditat de catre cea mai mare scoala de nutritie din lume, Institute for Integrative Nutrition – State University of New York.

Pentru informatii si detalii suplimentare, va invitam sa vizitati site-ul nostru, sectiunea Detox, sau sa ne contactati la telefon : 0723692705 sau  email : corporate@edenspa.ro.

 

 

Despre Eden Spa

Inaugurat in anul 2005, Eden Spa este primul centru de wellness care a introdus in Romania conceptul "Day Spa".
Tot ca o premiera, in primavara acestui an, Eden Spa, a integrat în modelul clasic de Spa Beauty, niște concepte noi de Wellness Coach și Spa Mind& Body Detox, susținute de specialiști. Ceea ce dorim să obținem, pentru cei care ne trec pragul, este crearea unui echilibru între corp și minte, în vederea îndeplinirii obiectivelor legate de frumusetea, sanatatea si vitalitatea personala.

Taguri: slabiresanatatedetoxifierehealthdetox