Poze Edicatie timpurie

 • În cadrul acestei campanii, CATENA a donat grădinițelor din comunitățile defavorizate din România 120.000 de cărți pentru preșcolari.

  Poza: „Donează o poveste” – o campanie pentru educația timpurie a copiilor defavorizați, susținută de CATENA

 • Vicepresedintele liderului mondial in educatie timpurie, Helen Doron Group, vine in Romania

  Poza: Vicepresedintele liderului mondial in educatie timpurie, Helen Doron Group, vine in Romania

 • trofeu

  Poza: Anca Vlad, președinta Fildas-Catena, distinsă cu Trofeul pentru Susținerea Conferinței de Educație Timpurie, la Gala Acorns

 • Se deschide primul centru de diagnoză precoce și intervenție timpurie în autism din România

  Poza: Se deschide primul centru de diagnoză precoce și intervenție timpurie în autism din România

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul edicatie timpurie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la edicatie timpurie. Pozele pe tema edicatie timpurie cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul edicatie timpurie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la edicatie timpurie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la edicatie timpurie.