Edipresse A.S. srl


Descrierea companiei Edipresse A.S. srl

Grupul Edipresse este o companie internaţională de media şi comunicare, cu sediul central în Elveţia. Grupul este activ in domeniul editarii de ziare si reviste, dar şi în publishing on-line. Edipresse publică peste 200 de site-uri în 15 ţări şi teritorii şi are peste 3,000 de angajaţi. Compania îşi desfăşoară activitatea în Elveţia, Spania, Franţa, Polonia, Ucraina, Rusia, România şi în cîteva ţări asiatice precum China (inclusiv Hong Kong şi Macau), Singapore, Filipine, Malaezia, Thailanda și Taiwan. De asemenea detine licența unor reviste în Indonezia și Corea.

Edipresse Lux, cu sediul de asemenea in Geneva, este o entitate multimedia internațională, dedicată industriei de lux și brandurilor exclusiviste de ceasuri. Edipresse Lux oferă clienților de publicitate și consumatorilor finali o gamă largă de produse și servicii complementare: reviste (Tribune des Arts, Citizen K, Revolution și GMT), custom publishing, evenimente (Grand Prix-ul Orologeriei din Geneva), dar și activități on line (www.worldtempus.com).

Axel Springer este cel mai mare editor de ziare din Germania şi al treilea între editorii de reviste din Germania. Axel Springer a construit în jurul brandului AUTO BILD un portofoliu multimedia vast, ce include branduri multimedia precum BILD și WELT. Cu peste 170 de ziare și reviste publicate, mai mult de 50 de activități online, precum și companii in domeniul televiziunii și radioului, Axel Springer este activ în 33 de țări și are peste 10.000 de angajați.

Comunicate Edipresse A.S. srl :

Vezi toate comunicatele companiei Edipresse A.S. srl.