Revista Avantaje şi Avon Cosmetics România au desemnat câştigătoarele premiilor Femeia anului 2006

BUCURESTI - 21 februarie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Concursul Femeia Anului, organizat de revista Avantaje şi Avon, şi-a desemnat câştigătoarele celei de-a noua ediţii. În acest an s-au acordat un premiu de popularitate, bazat pe voturile exprimate de cititoarele revistei Avantaje, şi alte şase premii de excelenţă în domenii diferite. Pentru premiul de popularitate, concursul a reunit şapte nominalizări din domeniul audiovizualului, personalităţi implicate activ atât in acţiuni caritabile, cît şi în promovarea culturii şi a valorilor autentice.
Nominalizatele au fost prezentate in revista Avantaje, ediţia lunii ianuarie 2007, iar voturile au fost trimise pînă pe 20 ianuarie 2007.

In acest an au fost nominalizate pentru premiul de popularitate urmatoarele personalităţi: Dana Deac, Amalia Enache, Andreea Marin Bănică, Irina Păcurariu, Andreea Raicu, Mihaela Rădulescu, Cristina Ţopescu.
Voturile primite de la cititoarele revistei Avantaje au fost procesate de compania Hit Mail.

Câştigătoarea titlului Femeia Anului 2006 la această categorie a fost desemnată Mihaela Rădulescu.

Cele şase premii de excelenţă ale acestei ediţii:
•Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României – pentru Implicare si Responsabilitate Socială
•Dina Loghin de la Fundaţia Şanse Egale pentru Femei din Iaşi - Promovarea si Apărarea Drepturilor Femeii
•Leslie Hawke, preşedintele Asociaţiei Ovidiu Rom - Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului
•Mezzosoprana Ruxandra Donose - Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare
•Oana Pellea - Artă si Cultură
•Ecaterina Ani Jager, vicepreşedinte al Asociaţiei Handicapaţilor Neuromotor din România, filiala Arad, care de 16 ani militează pentru drepturile femeilor aflate în scaun cu rotile - Iniţiativă în Ajutorarea Semenilor

Evenimentul a fost transmis în premieră live pe internet pe site-ul revistei www.avantaje.ro prin intermediul serviciului Fiber Link, furnizat de compania RDS-RCS.

Despre Edipresse A.S. srl

Lansată în octombrie 1995, Avantaje a devenit un succes imediat, impunînd un nou stil în presa adresată publicului feminin.
Lider al lunarelor pentru femei, Avantaje este ghidul practic şi complet al femeii moderne, dedicată familiei, carierei şi implicată în viaţa comunităţii.Anul acesta parteneriatul revistei Avantaje cu Avon a avut la bază valorile lor comune: împreună au sărbătorit bucuria reuşitei si încrederea în puterea femeilor de a străbate drumul spre succes.

Melania Ulici
Director Marketing
Edipresse AS România
Tel: 319 35 59, Fax: 319 35 68
melania.ulici@edipresse.ro