Un nou magazin online dedicat pasionatilor de modelism

BUCURESTI - 23 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Sport

MagazinMachete.ro este un loc de intalnire pentru toti cei pasionati de modelism si modelism static, machete auto, automodele, dar si pentru cei ce doresc sa achzitioneze cadouri cu adevarat speciale.

Magazin online modelism

Magazin online modelism

MagazinMachete.ro a aparut pentru ca produsele de modelism inseamana mai mult decat simple jucarii, site-ul fiind o platforma pe care colectionarii de machete auto, automodelistii profesionisti, dar si cei ce doresc sa paseasca in acest hobby vor gasi o gama variata de produse.

            Portalul se adreseaza adreseaza publicului larg, cu diferite nivele de cunostinte si afinitate pentru modelism, ce vor sa cumpere machete auto si  produse de modelism de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi.

            In plus, online totul este mai usor. Produsele se pot achzitiona rapid,  sigur si fara batai de cap.  Prin partenriatele construite cu Cargus Romania  si MobilPay Romania, clientii nostri aleg modalitatea de plata si de livrare, in maxima siguranta si livrare in 48 de ore la nivel national.

Despre Editoiu Petre Bogdan PFA

Compania noastra comercializeaza prin cele doua site-uri MagazinMachete.ro si RCRacing.ro o gama variata de produse de modelism atat profesionale, automodele si accesorii pentru competitii, cat si produse pentru colectionarii si iubitorii de modelism static, machete sau kituri de asamblare.