Scoala de astrologie Fidelia

Simeria - 26 august 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Urmatoarea serie de cursuri incepe in 5 septembrie 2008, deja se pot face inscrieri.

Scoala de Astrologie Fidelia
- cursuri la distanta, prin e-mail -

Ne mandrim cu o traditie de peste cinci ani in care am format aproape 400 de astrologi, dintre care multi au ajuns celebri, astrologi la posturi TV sau redactori la reviste de specialitate. Indiferent daca doriti sau nu sa faceti cariera, cel mai important este ca astrologia este o exceptionala cale de cunoastere si autocunoastere.

Invatamantul este structurat pe trei niveluri: incepatori, mediu si avansati, care impreuna acopera majoritatea ramurilor si tehnicilor importante ale astrologiei: astrologia natala, karmica, relationala, medicala, holistica, previzionala, orara, initiatica, etc.

Desfasurarea cursurilor
- Cursurile se tin prin e-mail. Profesorii vor trimite cursurile prin intermediul grupurilor de discutii ce se formeaza pentru fiecare nivel.
Aceasta modalitate este foarte comoda, deoarece cursantul poate oricand sa-si ia cursurile de pe server printr-un simplu download, nu au importanta distantele si nu este nevoit sa respecte o anumita ora de intalnire online si in acest fel nu trebuie sa-si faca modificari in programul propriu.
- Dupa fiecare curs studiat, se pot purta discutii cu grupul de profesori pe o lista de studiu corespunzatoare nivelului. In aceste discutii se clarifica nelamuriri, se fac exercitii concrete, etc.
- In cadrul pretului pentru fiecare nivel, cursantii vor primi si multe alte materiale necesare studiului. Nu exista nici un fel de costuri suplimentare.
- Un nivel se parcurge in aproximativ 40 de zile.

Mai multe informatii puteti afla la paginile dedicate (aveti un link mai jos).
Va recomandam sa cititi cu atentie informatiile afisate. Tot acolo puteti obtine si alte informatii, inclusiv date despre autorii cursurilor. Autorii sunt membri fondatori ai Asociatiei Astrologilor din Romania.

Despre Editura Fidelia

Editura Fidelia este profilata in special pe publicarea cartilor din domeniul esoteric, al metafizicii, stiintelor oculte, divinatiei, spiritualitatii.
Prima scoala de astrologie din Romania, cursuri deja celebre, serioase, profesioniste, care formeaza nu numai astrologi ci si Oameni cu o conduita nobila, spirituala, cu o viziune mult mai larga asupra esentei fiintei umane si a lumii in care traieste. Un adevarat ghid nu numai pentru sine ci si pentru ceilalti.
S.C. Editura Fidelia S.R.L.
prof. Firicel Ciarnau - director
0723215320, fax 0354810500
redactia@fidelia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/editura-fidelia/scoala-de-astrologie-fidelia