Erik Berglund la Bucuresti, Brasov si Oradea

BUCURESTI - 11 mai 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

A devenit o traditie ca Erik Berglund sa vina, in fiecare an, in Romania. Se pare ca acum este pentru ultima data ca mai vine in Romania si in Europa. Cel putin, pana acum asa a hotarat. In acest an bucuria este mai mare, pentru ca a acceptat sa ne rezerve mai mult timp, astfel incat Editura For You va organiza un seminar de trei zile si o seara de vindecare la Bucuresti - pe 5, 6, 7 si 8 iunie, o seara de vindecare la Brasov pe data de 10 iunie intre orele 17:00-21:00, in sala Centrul cultural 'Reduta' si un seminar intreg la Oradea, pe 11, 12, 13 si 14 iunie.

Pentru Bucuresti si Brasov,

Biletele s-au pus in vanzare la sediul editurii For You tel 021/6656223, 0724212690. Pentru amanunte si rezervari va rugam sa scrieti pe adresa edituraforyou@b.astral.ro


Pentru Oradea,

Inscrieri si alte informatii:

Dana Erdei, tel: 0722.349863, holistic.oradea@yahoo.com,
Centrul de Studii si Terapii Holostice, Oradea

Biletele se gasesc si la libraria Varsatorul de langa Teatrul de Stat, str. Madach Imre, nr 1-5, telefon 0259.414041.


Dupa seminarul de anul trecut, am primit nenumarate mesaje de multumire, pentru ca rezultatele au fost deosebite.

Prin felul lui simplu si cald, prin atitudinea sa deschisa catre oameni, prin tot ceea ce stiti ca este, Erik reuseste sa aduca, fara sa le eticheteze in vreun fel, adevarate comori ale cunoasterii universale. De fiecare data ne uimeste prin faptul ca reuseste sa asambleze, intr-un mod original, tot ce este de valoare pana la acel moment, si sa ne transmita totul, intr-o maniera atat de fireasca si directa. Dar cel mai important lucru este acela ca are capacitatea de a declansa vindecari profunde, in toate planurile fiintei noastre. Dupa seara de vindecare de anul trecut s-au intamplat minuni - la propriu! S-au vindecat oameni cu boli grave, dar si relatii de familie, aparent de neconciliat.

Cu siguranta ca, si de aceasta data, ne va aduce tot ceea ce este mai nou, esential pentru aceasta etapa de dezvoltare/evolutie a constiintei, mai ales ca ne-a atras atentia ca venirea lui este inainte de solstitiu, cand energiile schimbarii sunt foarte puternice si incep sa-si faca simtita prezenta, intr-un fel care, energetic, ne ajuta sa ne descoperim pe noi insine si sa ne vindecam. Sa nu uitam ca la vindecare contribuie si muzica minunata pe care o canta cu voce si harpa.

Celor care nu au aflat nimic despre Erik Berglund pana acum, editura For You va recomanda cartea TEMPLUL SCHIMBARII, scrisa de doamna Elena Cocis, si CDurile cu inregistarile workshopului de anul trecut care contin si seara de vindecare.

Va asteptam cu mult drag,

Monica Visan,
Director editura FOR YOU


Despre Editura FOR YOU

Editura FOR YOU si-a propus sa aduca cititorilor din Romania cele mai noi carti in materie de spiritualitate si gandire moderna.

Ne straduim se editam carti aparute in ultimii zece ani, deoarece in aceasta perioada s-au petrecut modificari profunde si semnificative in mentalitatea si gandirea oamenilor din lumea intreaga, in sensul unei tendinte tot mai puternice de a se indrepta catre Lumina si Iubire - doua aspecte esentiale care vor caracteriza mileniul al treilea.

In acest sens dorim sa contribuim cu cele mai noi informatii, pe care le oferim cu multa dragoste cititorilor nostri. Cu speranta ca iubirea noastra va va atinge pe toti cei care ne cititi, va asteptam sa ne vizitati site-ul si sa ne cititi cartile.

Monica Visan
Director editura For You
Str. Hagi Ghita Nr.58,
Sector 1, Bucuresti
021 665.62.23
0311.001.455
0744.35.29.63
0724.212.690
monica.visan@b.astral.ro