Bookfest 2007 - Începeţi vara cu Editura Herald!

BUCURESTI - 5 iunie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Editura Herald vă aşteaptă cu reduceri de 20% la cărţile dumneavoastră preferate, într-o atmosferă destinsă în care să vă bucuraţi de toate noutăţile noastre editoriale şi de evenimentele pe care le-am programat pentru cititorii noştri.

Pentru a vă putea organiza mai bine timpul dedicat vizitării târgului de carte, vă oferim programul tuturor evenimentelor marca Herald ce vor avea loc în cadrul Bookfest 2007, la care vă aşteptăm!

˝Citeşte o carte în vacanţă˝ - lansarea oficială a campaniei de vară organizată de Editura Herald şi desfăşurată în librăriile Companiei de Librării Bucureşti între 15.06-15.08.2007. Campania ˝Citeşte o carte în vacanţă˝ îşi propune să vă faciliteze accesul la cărţile Herald într-un mod plăcut şi plin de surprize. Toate amănuntele despre această campanie le veţi putea descoperi la evenimentul de lansare organizat în cadrul târgului de carte, la care sunteţi invitaţi să participaţi! Campania îi va implica atât pe librari cât şi pe cititori şi se va încheia în 16.08.2007 cu desemnarea cititorului câştigător al unei excursii pentru două persoane la Sibiu.
Data desfăşurării evenimentului: vineri, 08.06, ora 13.00, studioul Realitatea TV din pavilionul central Romexpo.
Participanţi: reprezentanţii Editurii Herald şi conducerea Companiei de Librării Bucureşti în calitate de organizatori, librari din reţeaua de distribuţie CLB, reprezentanţii Radio Romania Cultural în calitate de parteneri media, reprezentanţii Idea Zone, Go Travel şi Marinex Print în calitate de parteneri ai evenimentului, invitaţi din presă.

˝India şi cărţile ei sacre˝ - masă rotundă despre tradiţiile indiene clasice şi receptarea acestora în cultura românească. Promovarea colecţiei ˝Cărţi fundamentale˝ printr-o dezbatere având ca temă marile creaţii literare indiene şi ecourile lor în cultura românească. Moment coregrafic: dans clasic indian.
Data desfăşurării evenimentului: joi, 07.06, ora 17.00, sala Agora.
Participanţi: oficialităţi ale Ambasadei Indiei la Bucureşti, editorul, traducătorii ediţiilor româneşti ale operelor discutate, profesori universitari din domeniul istoriei religiilor, reprezentanţii Radio România Cultural, invitaţi din presa scrisă, artiştii care vor susţine momentul coregrafic.

˝Manuscris˝ - lansarea oficială a ultimelor apariţii din colecţia ˝Manuscris˝. Prezentarea cărţilor nou-apărute şi includerea lor în context editorial, alături de celelalte texte din perioada 100 î.H-200 d.H. care reconfigureaza ideile noastre cu privire la credinţele religioase ale timpului.
Data desfăşurării evenimentului: vineri, 08.06, ora 17.00.
Participanţi: editorul, traducătorii ediţiilor româneşti ale operelor discutate. Eveniment desfăşurat la standul Editurii Herald.

˝Fiat Lux˝ - lansarea oficială a colecţiei Fiat Lux, care îşi propune să prezinte modul în care religia şi credinţa îşi găsesc locul şi relevanţa în viaţa omului contemporan şi caracterul viu al mesajului creştin. Acest demers este susţinut prin operele unor renumiţi teologi ortodocşi, catolici şi protestanţi: Adolf Harnack, Jean Danielou, Oscar Cullmann, Paul Tillich, Karl Barth etc.
Data desfăşurării evenimentului: sâmbătă, 09.06, ora 14.00.

Despre EDITURA HERALD

Înfiinţată în anul 1994, Editura HERALD şi-a propus încă de la început dezvoltarea unor programe vizând realizarea deplină a fiinţei umane si înălţarea ei pe toate planurile existenţiale. Colecţiile noastre (dintre care Cărţi fundamentale, Cultură şi civilizaţie, Manuscris, Esoterica, Fiat Lux, Logos) înfăţisează o mare diversitate de expresii filozofice, religioase şi spirituale prezentate ca tot atâtea răspunsuri la problemele umane fundamentale.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi la:
Tel: 021.637 30 30, 021.637 25 25
Fax: 021.637 38 38
Mob: 0744.888.388
Email: office@edituraherald.ro
Website: www.edituraherald.ro
office@edituraherald.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/editura-herald/bookfest-2007-incepeti-vara-cu-editura-herald