Citeşte şi dăruieşte cu Litera Mică

BUCURESTI - 12 iunie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura

Sâmbătă, 14 iunie, vă așteptăm în PARCUL IOR, de la ora 16:00, la un eveniment organizat de Minimax în parteneriat cu Editura Litera Mică: Citește și dăruiește.

Citeşte şi dăruieşte cu Litera Mică

Copiii sunt invitaţi să aducă o carte veche din biblioteca lor, iar în schimbul ei vor primi una nouă, alături de reviste cu formația LaLa band.

Cărţile strânse vor fi donate unei şcoli prin intermediul Fundaţiei Dan Voiculescu.

Pe copii îi mai aşteaptă numeroase surprize: două concerte susţinute de membrii LaLa Band şi gaşca Zurli, castele gonflabile, concursuri cu premii minunate. În plus, se vor putea fotografia cu personajele Minimax care vor prinde viaţă special pentru ei.

Vă așteptăm să citim, să ne distrăm și să cântăm cu membrii îndrăgitei formaţii LaLa Band și gașca Zurli!

Intrarea este liberă, iar accesul se face dinspre Câmpia Libertății și Liviu Rebreanu

Litera aniversează 25 de ani de existență!

În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. Se împlinesc, așadar, anul acesta, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat peste 4 000 de titluri, într-un tiraj total de aproape 46 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte. Îți mulțumim că ne ești alături, și te invităm să ne însoțești, și de acum înainte, în călătoria noastră printre cărți, idei și cuvinte.Litera, 25 de ani.

Sub logo-ul Litera Mică apar, printre altele, seriile Disney, Disney English, Disney AudioBook, National Geographic, Tom & Jerry, Warner, Marvel, care aduc copiilor cele mai spectaculoase povești și care îi ajută să își dezvolte inteligența prin joc, mizând pe atractivitatea personajelor îndragite.

Un sfert de secol de cărți!

Despre Editura Litera

Grupul Editorial LITERA a demonstrat, inca de la infiintare, coerenta editoriala si respect fata de cititori. Astazi, la mai bine de 20 ani de la fondare, LITERA constituie pentru multi cititori un reper si o certitudine – un reper al calitatii si o certitudine a valorii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/editura-litera/citeste-si-daruieste-cu-litera-mica