Comunicate Editura Litera

Editura Litera

Compania Editura Litera a emis 230 comunicate de presa

 • TOP 5 Litera la Bookfest 2019

  BUCURESTI - 3 iunie 2019

  Cărțile ecranizate, autorii de top și biografiile celebre se află în topul preferințelor cititorilor Litera la Bookfest 2019    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 22 mai 2019

  Dublă ocazie de sărbătoare la această ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest: Editura Litera își așteaptă cititorii cu cele mai noi titluri ale sezonului și aniversează trei decenii de carte.
  În perioada 29 mai- 2 iunie, standul Editurii Litera din Pavilionul B2 Romexpo este pregătit cu peste 1000 de volume, titluri noi, cărți-eveniment, lansări, reduceri și concursuri aniversare.
      comunicatul de presa

 • Noaptea Cărților Deschise

  BUCURESTI - 22 aprilie 2019

  Pe 23 aprilie are loc o nouă ediție Noaptea Cărților Deschise! Pentru al 7-lea an consecutiv ne dăm întâlnire cu mii de cititori la cel mai mare eveniment de încurajare a lecturii, în universul minunat al cărților! O ediție specială la care așteptăm cu drag vechi și noi entuziaști ai cititului, prieteni ai cărților și promotori ai lecturii și educației în România.     comunicatul de presa

 • Imagine campanie

  BUCURESTI - 25 martie 2019

  Atenție, se închid ușile și se deschid cărțile!
  Pe 27 martie călătorii surprinși citind la metrou primesc o carte Litera!    comunicatul de presa

 • Cartile anului 2019 pentru copii de la Litera mica

  BUCURESTI - 9 ianuarie 2019

  Litera Mică pregătește și anul acesta o mulțime de cărți frumoase și interesante, de la povești ilustrate pentru cei mai mici la povestiri educative și ficțiune pentru toate vârstele copilăriei.
  Iată câteva dintre cărțile anului:
      comunicatul de presa

 • Cartile anului 2019 de la Litera

  BUCURESTI - 7 ianuarie 2019

  Editura Litera anunță peste 700 lansări editoriale noi în 2019 și vă propune să notați în agendă cărțile eveniment peste care nu trebuie să treceți fără a le fi citit anul acesta.
  Umărind constant cele mai noi trenduri internaționale, continuăm să aducem publicului român cei mai buni autori și cele mai interesante apariții, cărți despre care toată lumea vorbește.
      comunicatul de presa