Întâlnire cu personajele Disney în Cetatea Alba Iulia

BUCURESTI - 22 august 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

În perioada 22-24 august, Editura Litera participă la Festivalul Dilema Veche din frumoasa cetate de la Alba Iulia. Cu acest prilej, Litera Mică, divizia pentru copii a Editurii Litera, organizează două evenimente la care cei mai mici dintre cititori se vor întâlni cu personajele Disney preferate.

Întâlnire cu personajele Disney în Cetatea Alba Iulia

Sâmbătă, 23 august, ora 16, îndrăgita actriță Irina Melnic le va citi celor prezenți fragmente din povestea celui mai recent film de animație marca Disney: Avioane. Echipa de intervenții, precum și din Jurnalul de călătorie al Violettei, celebra vedetă de la Disney Channel. Vor fi aleși Regele și Regina Cetății, care vor primi coronițe realizate special de Litera Mică.

Duminică, 24 august, ora 15, copiii vor fi invitați pe Strada Muzeului, să deseneze personajele Disney din poveștile lor preferate. Toți participanții vor primi cărți și vor avea parte de surprize.

Editura Litera le pregătește tuturor participanților la festival o selecție de cărți pentru copii din colecțiile consacrate: Disney Audiobook, Disney English, Bestseller, Premium, seria de autor Alice Munro - câștigătoarea Premiului Nobel pentru Literatură în 2013.

Vă așteptăm la Cetate!

Litera aniversează 25 de ani de existență!

În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. Se împlinesc, așadar, anul acesta, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat peste 4000 de titluri, într-un tiraj total de aproape 46 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte. Îți mulțumim că ne ești alături și te invităm să ne însoțești, și de acum înainte, în călătoria noastră printre cărți, idei și cuvinte. Litera, 25 de ani. Un sfert de secol de cărți! 

Pentru mai multe informații: Andra Cărbunaru, a.carbunaru@litera.ro, 0748 031 397

Despre Editura Litera

Grupul Editorial LITERA a demonstrat, inca de la infiintare, coerenta editoriala si respect fata de cititori. Astazi, la mai bine de 20 ani de la fondare, LITERA constituie pentru multi cititori un reper si o certitudine – un reper al calitatii si o certitudine a valorii.