Litera oferă cărți cadou de Ziua Poliției Române

BUCURESTI - 25 martie 2015

Comunicat tip General in Administratie Publica, Educatie / Cultura

Litera oferă cărți cadou Poliției Române, cu ocazia zilei acestei instituții, sărbătorită astăzi, 25 martie.

Agatha Christie

Agatha Christie

Continuând buna colaborare cu Poliția Română, alături de care a desfășurat proiecte memorabile de încurajare a lecturii, precum Uite cine citește! sau campaniile de 8 Martie, Litera le dăruiește angajaților de la birourile centrale ale Direcției Generale de Poliție a Municipiului București cărţi din seria de autor „Agatha Christie”. Crima din Orient Express, Cu cărțile pe față, Asasinarea lui Roger Ackroyd și Ceasul rău pe strada Hickory sunt câteva dintre titlurile celei mai vândute autoare a tuturor timpurilor care vor fi citite de polițiștii români.

„Direcția Generală de Poliție a Municipiului București este onorată și apreciază gestul Editurii Litera de a oferi angajaților noștri volume din seria «Agatha Christie», cu atât mai mult cu cât subiectele tratate de autoare sunt strict legate de munca depusă de polițiști.”, a declarat comisarul-şef de poliţie Mihai Marius Voicu.

Această acțiune dă startul unei campanii ample pe care Editura Litera o dezvoltă în acest an, în cadrul căreia oferă cărți în dar mai multor instituții din București și din țară, cu ocazia aniversărilor acestora.

Despre Editura Litera

Litera – Un sfert de secol de cărți!
În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. S-au împlinit, așadar, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat 4 300 de titluri, într-un tiraj total de 48 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte