Litera va prezinta Cismigiul cultural!

BUCURESTI - 21 iulie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate

In aceasta vara, editura Litera va prezinta Cismigiul cultural. Titlurile cartilor Litera vor denumi aleile parcului si vor fi prilej de a indemna oamenii la lectura.

Plimbandu-se prin parc, bucurestenii vor avea prilejul de a citi si afla despre carti precum O zi, de David Nicholls, Tony & Susan, de Austin Wright,Prea multa fericire, de Alice Munro, Oamenii-delfin, de Torsten Krol, Imperiul pierdut, de Clive Cussler, Cu sufletul la gura,de Dean Koontz si Rosu de rubin, de Kerstin Gier. Carti din colectia de literatura Premiumsi Thrillervor insoti bucurestenii in aceasta vara si le vor fi ghiduri pentru lectura de vacanta.

 „Cand ti s-au inecat corabiile, cand iti piere cheful vazand atatea orori si necazuri, te intorci la literatura. Literatura e o partenera ideala: vine cand vrei, ramane cu tine cat vrei si te simti bine cu ea, oricand. Prin cartile de literatura, evitam deprimarea, dezamagirea si alunecarile in rutina si plictis. Literatura – ce minunat antidot impotriva adormirii spiritului!”

 Ovidiu Simonca – revista Observator cultural  

 

Despre Editura Litera

Grupul Editorial LITERA a demonstrat, inca de la infiintare, coerenta editoriala si respect fata de cititori. Astazi, la mai bine de 20 ani de la fondare, LITERA constituie pentru multi cititori un reper si o certitudine – un reper al calitatii si o certitudine a valorii.

Taguri: culturacartiBucurestiLiteraCismigiu