LITERAlmente te iubesc! Litera te provoacă să îți declari dragostea inspirându-te din cărți

BUCURESTI - 13 februarie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura

Începând cu Valentine’s Day și încheind cu Dragobetele, Editura Litera ține deschisă sesiunea de declarații de dragoste inspirate din cărți. În cadrul campaniei LITERALmente te iubesc!, toți îndrăgostiții sunt provocați să îmbine cât mai emoționant, trăsnit sau neașteptat sentimentele față de perechea lor și cartea preferată de la Litera.

LITERAlmente te iubesc!

LITERAlmente te iubesc!

 „Ură, prietenie, dragoste, căsătorie – pe toate aș vrea să le trăiesc cu tine!” sau „Tu îmi dai prea multă fericire!” sunt doar câteva exemple despre cum ar putea suna declarațiile de dragoste inspirate din cărți.

            Participanții la campanie vor posta declarațiile pe paginile personale de Facebook, etichetând Editura Litera. O sută dintre ei vor primi premii în cărți!

 

            O altă componentă a campaniei LITERALmente te iubesc! o reprezintă oferirea de cărți cadou, alături de o scrisoare de dragoste celebră, cuplurilor care călătoresc cu Meridian Taxi în ziua de 14 februarie.

 

În plus, cuplurile care aleg ziua de 14 februarie pentru a-și îmbogăți biblioteca cu titluri din librăriile Litera din toată țara vor primi și o scrisoare de dragoste celebră: de la Jean-Paul Sartre către Simone de Beauvoir, de la Honoré de Balzac către contesa Ewelina Haska sau de la Napoleon Bonaparte către Joséphine de Beauharnais.

 

            Pentru detalii legate de campania LITERALmente te iubesc! vă invităm să urmăriți pagina de Facebook Editura Litera și litera.ro. 

Despre Editura Litera

Litera – Un sfert de secol de cărți!
În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. S-au împlinit, așadar, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat 4 300 de titluri, într-un tiraj total de 48 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte.
Îți mulțumim că ne ești alături și te invităm să ne însoțești, și de acum înainte, în călătoria noastră printre cărți, idei și cuvinte.