1001 de filme de vazut intr-o viata – in librarii din 7 noiembrie

BUCURESTI - 1 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Din 7 noiembrie, in librariile din intreaga tara, cartea ta de filme

1001 de filme de vazut intr-o viata –  in librarii din 7 noiembrie

Editura RAO continua seria lucrarilor enciclopedice cu o lucrare remarcabila, o extraordinara istorie a cinematografiei vazuta prin prisma unor filme ce sint puncte de reper pentru oricare cinefil, 1001 de filme de vazut intr-o viata.

Dupa cum sugereaza si titlul, 1001 filme de vazut intr-o viata este o carte care urmareste nu numai sa informeze si sa recomande, ci si sa motiveze: sa-i transforme pe cititorii curiosi in cinefili pasionati si sa arate ca nu mai avem de ales, timpul ne preseaza, iar lista filmelor care merita cu adevarat vizionate este foarte lunga.

1001 de filmede vazut intr-o viata este o antologie cit mai obiectiva posibil care inventariaza cele mai memorabile creatii din istoria cinematografului. Puteti critica selectia, dar nu o puteti ignora, iar filmele nu trebuie sa le ratati.

Lucrarea poarta semnatura lui Steven Jay Schneider, un tinar doctorand in Cinematografie la Universitatea din New York si in Filosofie la Harvard, autor sau editor a numeroase carti despre cinema. De asemeni, el e consultant pentru film, televiziune si home video/DVD pentru numeroase case de productie americane. Steven Jay Scnheider a coordonat un colectiv de 60 de specialisti din 8 tari, alcatuind, in baza topurilor anuale, prezenta lucrare cu caracter enciclopedic. Cartea se constituie intr-o prezentare a celor 1001 de filme, ordonate cronologic, cu un index tematic si un index de regizori.

Cartea a fost un adevarat bestseller, fiind publicata deja in 25 de tari si vinduta in peste 400.000 de exemplare.

Ceasul bate inexorabil... Asa ca puneti-va pe citit... si vizionat.

Editura RAO (www.raobooks.com, www.rao.ro) a dovedit de-a lungul anilor ca stie sa ofere cititorilor români carti de o exceptionala calitate, cel mai recent exemplu fiind lucrarea ingrijita de celebrul semiotician Umberto Eco, Istoria frumusetii. In acest context, 1001 de filme de vazut intr-o viata se va dovedi o piesa de rezistenta a bibliotecii oricarui cinefil.

Date tehnice: Format: 160 x 210 mm, ilustrat
Nr pagini: 960
Pret: 965 RON

Despre EDITURA RAO

EDITURA RAO
Editura RAO
str.Turda nr.117-119 bl.6 sect.1 Bucuresti
224.14.72
Gabriela Bartic
gabi.bartic@raobooks.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/editura-rao/1001-de-filme-de-vazut-intr-o-viata-in-librarii-din-7-noiembrie