Invata sa creezi singura bijuterii

BUCURESTI - 3 ianuarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

De ce nu ai invata sa iti creezi chiar tu bijuterii, asa cum ti le doresti, fara sa mai pierzi ore prin magazine dupa accesoriile potrivite?
Daca si tu ai probleme in a-ti gasi bijuteriile potrivite, atunci e cazul sa inveti sa ti le confectionezi singura!
Sau poti sa iti incepi o afacere la domiciliu cu investitii minime.
Incepand cu 15 ianuarie, timp de doua weekenduri, poti participa la a doua editie a workshop-ului, unde vei invata tainele realizarii bijuteriilor. Atelierele, organizate de Edora, dureaza de la 09:30-16:00 , iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Invata sa creezi singura bijuterii

Ce vei invata? De la cele mai importante tehnici de confectionare a bijuteriilor handmade, pana la metode de de alegere a celor mai bune materiale, de la imbinare de materiale si culori, pana la monturi si trucuri de lucru eficient. Ce beneficii ai? In primul rand, materialele cu care vei lucra sunt incluse in pret. Vii doar cu un pix si o hartie, asta daca vrei sa iei notite. Apoi, toate bijuteriile create de tine, precum si materiale pentru completarea seturilor iti raman tie. Nu in ultimul rand, beneficiezi de cupoane de reducere in magazinele partenere de accesorii si o diploma de participare la workshop. Cafeaua, ceaiul si masa de pranz sunt asigurate. Daca te-ai hotarat sa deslusesti tainele realizarii de bijuterii, te poti inscrie direct pe pagina site-ului www.smart-bijou.com .

Organizator: Edora

George Apreutesei - Formator autorizat CNFPA

www.smart-bijou.com

0213200011

0723737752

Despre Edora Corporation

Organizator: Edora

George Apreutesei - Formator autorizat CNFPA

www.smart-bijou.com

0213200011

0723737752