Primul curs pentru crearea de bijuterii handmade din Romania

BUCURESTI - 28 ianuarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Compania Edora organizează cea de-a cincea ediţie „Smart Bijou”, singurul workshop complet de confecţionare a bijuteriilor handmade din ţară. Atelierul este format din patru şedinţe, care vor avea loc în zilele de sâmbătă şi duminică, pe 12 şi 13 februarie, respectiv pe 19 şi 20 februarie.

La „Smart Bijou” participanţii  învaţă tehnicile cele mai importante în confecţionarea bijuteriilor handmade - Wire Wrapping, Weaving şi Fimo Modelling Polymer Clay -, metode de alegere a celor mai bune materiale, ponturi şi trucuri de lucru eficient.

Materialele de lucru sunt incluse în preţ, iar participanţii păstrează bijuteriile pe care le creează la curs, precum şi materialele necesare completării seturilor începute. Persoanele interesate pot opta pentru participarea la întreg cursul, dar şi pentru unul sau mai multe dintre ateliere, separat. Există şi o variantă de trei ore, numită „Fresh”, dedicată celor care vor să înveţe doar elemente generale.

Înscrierile se fac pe site-ul www.smart-bijou.com, în limita locurilor disponibile. Fiecare şedinţă începe la 9.30 şi durează 6 ore. Cafeaua, ceaiul şi gustarea de prânz sunt asigurate.

George Apreutesei, trainer şi fondator al magazinlui online de bijuterii handmade „Edora”, are o experienţă de cinci ani în acest domeniu.

„Dorim ca prin workshopul Smart Bijou să promovăm şi să încurajam dezvoltarea handmade-ului în România. Suntem mândri să afirmăm că am creat primul curs complet de confecţionare manuală a bijuteriilor, curs ce s-a bucurat de un mare succes încă de la prima ediţie.” George Apreutesei

Despre Edora Corporation

Coramis Traduceri SRLStr. Enache Sandu, nr 83, sect 2, Bucuresti