Cursuri de vara 2010 in moda si design la Istituto Europeo di Design

BUCURESTI - 13 aprilie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

A inceput perioada de inscriere la cursurile de vara organizate de Istituto Europeo di Design in 2010 la sediile sale din Milano, Roma, Florenta, Venetia, Barcelona, Madrid, Cagliari. Aceste cursuri sunt o varianta perfecta de a combina timpul liber petrecut in unele dintre cele mai frumoaste orase din Europa si de a experimenta profesional lucruri noi si interesante.

Portofoliul de cursuri de vara a fost imbogatit si in acest an, astfel ca pe langa cursurile deja traditionale de design de moda, marketing in moda, design de bijuterii, design de accesorii, design de mobilier, trenduri in moda, design interior, design de expozitii sau stilist de moda, IED lanseaza si cursuri noi: evenimente de moda si PR, design-ul gradinilor si peisajelor si ilustratie: idee, concept si imagine.
In functie de curs, publicul tinta este alcatuit din studenti sau persoane cu experienta in domeniu care doresc sa-si imbunatateasca sau sa-si actualizeze cunostintele, dar si din incepatori carora li se ofera informatiile introductive necesare in domenii legate de moda si design.
Cursurile se desfasoara conform unei metodologii precise si sunt predate de traineri din domeniul ales, studentii avand posibilitatea de a-si dezvolta un proiect specific intereselor lor sau de a-si pune la punct un portofoliu.

Cursurile se desfasoara in limba engleza sau spaniola, in functie de cursul ales si locul de desfasurare a acestuia. Durata cursurilor este de 3-4 saptamini. Inscrierea la cursuri se face in limita locurilor disponibile, iar data limita este 15 iunie 2010.

Pentru informatii detaliate si pentru aplicatii, va rugam sa contactati Edu Project, reprezentant in Romania al IED.
office@eduproject.ro
edu.project@yahoo.com
edu.project@email.com

Despre Edu & Eng Project SRL

Edu Project este un proiect educational pentru sprijinirea tinerilor in alegerea programelor de studii unviersitare si postuniversitare.
Diana Popescu
edu.project@yahoo.com
edu.project@email.com
office@eduproject.ro