Prezentare de moda si expozitie cu vinzare a designer-ului Diana Dreghiciu

BUCURESTI - 10 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

In data de 26 noiembrie 2009, la Restaurantul Mercur din Alba Iulia, va avea loc o prezentare de moda si expozitie personala cu vanzare a designer-ului de moda Diana Dreghiciu. Scopul acestui eveniment, organizat de Diana Dreghiciu cu sprijinul Primariei Municipiului Alba Iulia si al Consiliului Judetean Alba, este strangerea fondurilor necesare pentru acoperirea taxei de studii pentru cursurile de master ale Istituto Europeo di Design din Milano.

Evenimentul va consta in vernisajul unei expoziţii cu lucrari personale (grafica si pictura), odata cu prezentarea unei colectii de moda, care cuprinde piese unicat realizate de ea însasi, asistata de designer-ul Claudia Castrase.
Diana Dreghiciu a fost deja acceptata cu bursa partiala la Istituto Europeo di Design din Milano in cadrul programului de master in domeniul designului de moda, tinara creatoare avind nevoie de finantare suplimentara.
„Ce vreau eu sa fac mai departe este sa sparg putin barierele, dar nu brusc, ci astfel incat sa fie asimilate cu usurinta. Propun un croi care s-a preconizat deja in filme si in fictiuni, purtabil, simplu, minimal, futurist, dar care totusi au influente din trecut. Creatiile mele sunt destinate femeilor care se simt bine si in haine sport, dar si in haine elegante, imbinand cele doua lumi intr-o colectie de cocktail dresses, care pot fi purtate si la birou, dar si pe covorul rosu” (Diana Dreghiciu).

Diana Dreghiciu a absolvit in 2009 ca sefa de promotie Facultatea de Arte Vizuale Oradea.
Prezentari de moda:
2006 - fashion show inspiratie anii 1920
2008 - fashion show inspiratie insecte “ DragonFly” – Malta
2008 - fashion show “Cubism” Oradea
2009 - fashion show – Lovely 50 Oradea
2009 - Festivalul tinerilor designeri – Arad

De asemenea, in perioada 18-27 noiembrie 2009, puteti vota pentru Diana Dreghiciu si pe site-ul http://www.cautamoamenimari.ro/

Contul unde puteti face donatii in
LEI este: RO 64BTRL00101201667336xx
USD este: RO47BTRL00102201667336xx
EURO este: RO13BTRL00104201667336xx

Despre Edu & Eng Project SRL

Edu Project este un proiect educational pentru sprijinirea tinerilor in alegerea programelor de studii unviersitare si postuniversitare.
Diana Popescu
Edu Project
www.eduproject.ro
office@eduproject.ro