Training Acreditare BELBIN® Team Roles (Bucuresti, 20-21 noiembrie)

BUCURESTI - 31 octombrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

EDUROM organizeaza in Romania Trainingul de Acreditare in metoda BELBIN® Team Roles. Acesta este sustinut de Barrie Watson, partener al Dr. Meredith Belbin şi este recomandat persoanelor specializate in Resurse Umane dar si tuturor celor care doresc sa utilizeze la nivel profesionist metoda BELBIN in training, recrutare si consultanta.

Trainingul de Acreditare in Metoda BELBIN are ca scop pregatirea completa a participantilor pentru a lucra cu profilele BELBIN. Astfel, acestia reusesc sa indeplineasca toate standardele necesare unui Consultant Acreditat BELBIN®.

PARTICIPAND,
1. Vei cunoaste originile BELBIN® Team Roles;
2. Vei afla semnificatia completa a tuturor celor 9 roluri BELBIN®;
3. Vei intelege modul in care rolurile relationeaza intre ele si astfel, cum se pot forma echipe de succes in cadrul organizatiei tale;
4. Vei vedea cum poti utiliza metoda BELBIN® Team Roles in contextele: Teambuilding, Dezvoltare Personala si Organizationala, Training, Recrutare si selectie, Fise de Post etc.;
5. Vei sti sa interpretezi o diversitate de rapoarte individuale si de echipa generate de softul BELBIN® INTERPLACE.

Metoda BELBIN® Team Roles este utilizata astazi de peste 40% din topul primelor 100 de companii din Marea Britanie, de catre Organizatia Natiunilor Unite si mii de companii si organizatii din intreaga lume. Scopul principal al metodei este imbunatatirea performantei individuale si a echipelor.

Mai multe detalii puteti obtine accesand: www.edurom.ro

Despre Edurom training

EDUROM mai organizeaza:
Tehnici Avansate de Vanzare - Iasi, 14-15 noiembrie 2008
Leadership si Management - Iasi, 28-29 noiembrie 2008

Roxana Birsan
EDUROM
0232 242 811

roxana@edurom.ro