ELBA

ELBA


Descrierea companiei ELBA

ELBA-COM SA este reprezentanta comerciala ELBA - Tehnologia Luminii - cel mai mare producator roman de corpuri de iluminat. Aparate de iluminat cu solutii LED si clasice pentru: - birouri si spatii comerciale, - mediu industrial - medii speciale-cu pericol de explozie - iluminat de siguranta - medii agresive – cu umezeala si praf - rezidential, peisager si arhitectural - stradal pietonal si rutier Servicii conexe: audit, proiectare, executie si mentenanta pentru sisteme de iluminat.

Cei peste 90 de ani de experienta in domeniul iluminatului au facut din ELBA o marca de renume, o firma emblematica pentru industria romaneasca, o prezenta de varf in domeniul iluminatului. Viziunea adoptata si modalitatile de materializare ale acesteia arata ca ELBA este un mare producator care isi focalizeaza preocuparile si resursele in folosul clientilor sai si a mediului inconjurator. Firma privata cu capital integral romanesc, cu un actionariat orientat spre dezvoltarea durabila a afacerii, ELBA este cel mai solid exemplu de succes pentru privatizarile MEBO din Romania. Certificarile obtinute in domeniul managementului calitatii, a managementului integrat calitate – mediu, conceptul de “lumina verde” exprima foarte bine viziunea firmei. Din gama extrem de diversificată - 450 produse de bază în peste 1500 de variante, produsele sunt destinate echipării clădirilor industriale, comerciale si office, precum și iluminatului public, pietonal și arhitectural. Cele mai noi produse fac parte din generația de aparate de iluminat echipate cu surse LED – o materializare certă și de calitate a sintagmei “LUMINA DE MÂINE ÎN PRODUSELE DE AZI”.

Comunicate ELBA ( ELBA-COM):

  • Timisoara - 4 februarie 2013

    Astazi, 4 februarie, a avut loc la Timisoara prima intalnire din acest an a Comitetului Director al CNRI – Comitetul National Roman de Iluminat, organizata si gazduita de ELBA SA – Lumina de la [...]     comunicatul de presa

Vezi toate comunicatele companiei ELBA.