Top 3 soluții de iluminat cu LED pentru grădină

BUCURESTI - 21 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Știu că îți place să ai o grădină frumoasă. Fie că te pregătești deja de plantarea primelor semințe, sau că ești încă la etapa cosmetizării grădinii pentru a înlătura urmele lăsate de temperaturile scăzute, activitatea ta în aer liber este plină de provocări.

Proiector Led cu senzor

Proiector Led cu senzor

Desigur, fiecare provocare aduce în față noi oportunități și noi perspective de personalizare a spațiului tău preferat. În grădină te relaxezi după o zi stresantă, dar îți și extragi doza de vitamine și energie din propriile recolte.

 Ei bine, dacă ești în căutarea unor idei diferite prin care să amenajezi grădina, îți recomand soluțiile de iluminat cu LED.

Astfel, momentele tale de liniște și relaxare vor continua și după apusul soarelui. Iar grădina va arăta mai bine ca niciodată.

Să vedem așadar care sunt cele mai populare soluții de iluminat cu LED pentru grădină.

Amenajarea spațiul de la exterior folosind soluții de iluminat cu LED

Atunci când vrei ca timpul petrecut în grădină să nu fie limitat de apusul soarelui, trebuie să găsești cele mai bune soluții de iluminat cu LED. Și cu cât ești mai creativ, cu atât vei reuși să schimbi aspectul spațiului de la exterior.

Scopul nu este altul decât amenajarea grădinii într-un mod cât mai inedit, exact așa cum mereu ți-ai dorit.

Folsește o bandă LED

Gardurile, suporturile florilor sau spațiile care delimitează terasa ori foișorul pot fi personalizate cu ajutorul benzilor cu LED. Acționate din telecomandă, sau programabile cu ajutorul unității de comandă, benzile cu LED oferă numeroase soluții de amenajare a spațiului de la exterior.

Te poți juca cu nuanțe pastelate, poți crea scenarii pentru diverse seri tematice, sau poți opta pentru senzori de mișcare pentru activarea automată a luminii. Nu trebuie decât să dai frâu liber spiritului tău creativ.

În ceea ce privește oferta existentă și produsele pe care le poți achiziționa, nu ai niciun motiv de îngrijorare. Oricare ar fi bugetul disponibil vei găsi o gamă variată de benzi cu LED din care poți filtra în funcție de diferite caracteristici precum: lungimea propriu-zisă a benzii, numărul becurilor LED, posibilitățile de personalizare, metodele de alimentare, rezistența la apă, durata de viață garantată și multe altele.

Pentru a alege inteligent, gândește-te cum urmează să folosești banda cu LED și care ar fi caracteristicile speciale de care vei avea nevoie.

Proiectoare LED cu senzori

În afara benzilor cu LED și a lămpilor solare, poți alege proiectoare LED cu senzori. Aceste proiectoare pot fi folosite pentru a ilumina spații cu dimensiuni extinse, sau pentru a crea jocuri de lumini în spațiul de la exterior.

În funcție de scopul în care vor fi folosite, proiectoarele pot avea diverse caracteristici speciale. De exemplu, poți opta pentru produse care permit adaptarea rapidă și de la distanță a fascicolului luminos, sau pentru corpuri de iluminat, așa cum sunt barele cu LED pe care le poți monta cu ușurință în diverse spații din grădina ta.

Desigur, proiectoarele LED sunt utile pentru iluminatul rapid al zonelor de acces din preajma locuinței. Senzorul se va activa automat atunci când va sesiza mișcare în imediata apropiere, ceea ce asigură atât confort dar și siguranță pe timp de noapte.

Module LED

Pentru cei care vor să personalizeze spațiul într-un mod cu adevărat special, recomand utilizarea modulelor LED. Acestea sunt produse programabile și personalizabile de fiecare utilizator în parte.

Desigur, pentru a programa aceste module vei avea nevoie de câteva cunoștințe tehnice - în cele mai multe cazuri va fi nevoie să programezi un microcontroler.

Avantajul folosirii modulelor LED este acela de a avea libertate totală în amenajarea grădinii, sau a spațiului de la exterior. Desigur, aceleași produse pot fi folosite și la interior, sau în alte scopuri cu profil tehnic. De exemplu, un modul LED poate fi folosit în domeniul auto, sau în amenajarea bancurilor de lucru.

După cum vezi, ai la îndemână numeroase metode de iluminat cu LED prin care îți poți amenaja grădina. În afara produselor enumerate în acest articol nu uita nici de lămpile solare, de becurile cu LED, de neoane, lanterne și alte corpuri de iluminat pe care le poți monta rapid și ușor în spațiul de la exterior.

O gamă diversă de produse găsești în catalogul online electro-az.ro. Noi îți urăm spor la amenajat și cât mai multe idei deosebite pentru decorarea grădinii tale.