Botoxul. Garantia medicilor, satisfactia tuturor

BUCURESTI - 19 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Cu peste douazeci de ani de cand este folosit, tratamentul cu botox nu mai are nevoie de nicio recomandare in ceea ce priveste faptul ca este foarte eficient in combaterea ridurilor. Perioada lunga in care a fost folosit si milioanele de persoane care recurg la el nu pot conduce decat la o singura concluzie. Botoxul. Garantia medicilor, satisfactia tuturor.

servicii botox www.elegance-clinic.ro

servicii botox www.elegance-clinic.ro

 Eleganta imaginii perfecte 

Elegance Clinic

Efectul major pentru care este apreciata toxina botulinica peste tot in lume consta in faptul ca aceasta poate face uitate cutele urate ce apar pe chipurile oamenilor pe masura ce trec anii. Odata cu injectarea solutiei-minune, imbatranirea fetei devine doar o amintire urata ce va fi data uitarii foarte repede.

 

Tratamentul preferat de oamenii obisnuiti, dar si de vedetele din toata lumea, corecteaza spasmul muscular care determina formarea ridurilor de expresie, fara a presupune efecte secundare permanente.  Toxina botulinica  este foarte utila si in tratarea strabismului, a blefarospasmului, a parezelor si a altor afectiuni, ceea ce vorbeste de la sine despre proprietatile ei uimitoare.

 

Tratarea ridurilor prin aceasta metoda reprezinta cea mai fiziologica procedura existenta in prezent, iar o singura injectare mentine efectul antirid timp de aproximativ un an. Contrar unor pareri neavizate din popor, produsul nu da nicio dependenta din punct de vedere medical, ci doar acea multumire de sine atat de placuta datorita faptului ca tineretea revine pe figurile tuturor.

 

Intr-un loc ultracentral al Bucurestiului, vizavi de magazinul Cocor, va asteptam alaturi de cei mai buni medici de specialitate. Pentru programari ne puteti suna la numarul 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii pentru tratamentul cu botox se pot gasi AICI.

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.