Botoxul nu este daunator pentru organism spun medicii din cadrul elegance-clinic.ro

BUCURESTI - 2 septembrie 2014

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Stiinta / Cercetare

Despre tratamentul cu botox se cunosc foarte multe informatii, dar circula si unele false, ce au devenit adevarate mituri. Printre acestea, se numara unul care spune ca procedura ce inlatura ridurile de expresie este nociva pentru oameni. Nimic mai fals. Botoxul nu este daunator pentru organism.

servicii botox www.elegance-clinic.ro

servicii botox www.elegance-clinic.ro

 eleganta imaginii perfecte 

Elegance Clinic

Medicii specialisti de la Elegance Clinic au explicatiile necesare si care au fost dovedite stiintific de-a lungul timpului, pe parcursul a zeci de ani, de cand procedura a inceput sa fie folosita in scopuri estetice si nu numai.

 

Astfel, un aspect de notorietate mondiala este dat de faptul ca toxina botulinica este administrata in scop cosmetic in concentratii de 100 de ori mai mici decat cea mai mica doza ce ar putea prezenta orice pericol pentru siguranta organismului.

 

In urma unor studii amanuntite, cercetatorii care s-au ocupat de aceasta analiza au ajuns la concluzia ca este nevoie de 2.500-3.000 de unitati de toxina pentru ca aceasta sa prezinte o amenintare letala pentru oameni. Practica medicala arata ca, in mod normal, pentru scopuri cosmetice se folosesc doar 75 de unitati.

 

De obicei, pentru a atenua ridurile de expresie se injecteaza cam doua unitati de toxina in trei sau in cinci locuri, la o distanta de un cm sau doi, botoxul actionand in general pe o arie de 1,5 cm in jurul punctului intepat.

 

Intr-un loc ultracentral al Bucurestiului, vizavi de magazinul Cocor, va asteptam alaturi de cei mai buni medici de specialitate. Pentru programari ne puteti suna la numarul 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii pentru tratamentul cu botox se pot gasi AICI.

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.