Botoxul. Solutia pentru toate tipurile de riduri

BUCURESTI - 5 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Motivele pentru care tratamentul cu botox este atat de solicitat peste tot in lume este legat fara doar si poate de extraordinarul sau efect de combatere a cutelor inestetice de la nivelul fetei. Fie ca este vorba de riduri fine sau profunde, realitatea este una singura. Botoxul. Solutia pentru toate tipurile de riduri.

servicii botox www.elegance-clinic.ro

servicii botox www.elegance-clinic.ro

 Eleganta imaginii perfecte 

elegance clinic

Mult apreciatele injectii cu botox reprezinta tratamentul cosmetic ideal pentru tratarea ridurilor fine si profunde, pentru acest scop acestea folosindu-se in general la etajul superior al fetei. Astfel, zonele ce pot fi tratate sunt cele in care exista riduri ale fruntiiriduri de la coltul ochiului care formeaza asa-zisa "laba gastii" si riduri verticale si orizontale dintre sprancene, precum si cele de la baza nasului.

 

La finalul interventiei a carei aplicare, in mod normal, nu ar trebui sa dureze mai mult de 20-30 de minute, fericirea va reveni incet, incet, pe chipurile femeilor si ale barbatilor. Dupa aproximativ sapte zile de la vizita facuta in cabinetul medicului estetician, o scurta privire in oglinda va demonstra rezultatul pentru care toxina botulinica este atat de apreciata. Ridurile vor lasa locul pielii netede si luminoase.

 

Intr-un loc ultracentral al Bucurestiului, vizavi de magazinul Cocor, va asteptam alaturi de cei mai buni medici de specialitate. Pentru programari ne puteti suna la numarul 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii pentru  tratamentul cu botox  se pot gasi AICI.

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.