Ce implica intreruperea tratamentului cu botox?

BUCURESTI - 24 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

O noua problema este semnalata de foarte multe persoane care au decis sa apeleze la serviciile de calitate ale profesionistilor de la www.elegance-clinic.ro Aspectul este legat de momentul in care, din diferite cauze, pacientii care au apelat la procedura cu toxina botulinica, decid sa se opreasca. Ce implica intreruperea tratamentului cu botox?

servicii botox www.elegance-clinic.ro

servicii botox www.elegance-clinic.ro

 Eleganta imaginii perfecte 

Elegance Clinic

In niciun caz nu presupune vreun efect secundar, asa cum se crede si cum fals s-a raspandit aceasta informatie care nu are nici macar un singur fundament real. Persoanele care decid sa nu mai apeleze la injectarea cu botox nu sunt constranse cu nimic din punct de vedere medical, din momentul hotararii lor. Anterior deciziei lor, natura reintra in drepturi si isi urmeaza cursul firesc, lasandu-si amprentele mai putin estetice pe tenul celor in cauza.

 

Asa cum nefondat s-a impamantenit in popor, dupa stoparea tratamentului pielea nu se lasa, iar ridurile de expresie nu se accentueaza mai mult decat ar face-o in mod natural, odata cu trecerea vremii. Practic, acele persoane care intrerup tratamentul cu botox vor reveni la aspectul lor dinaintea primei interventii, cu un mic neajuns, normal de altfel: ridurile vor reaparea. Atat si nimic mai mult.

 

Intr-un loc ultracentral al Bucurestiului, vizavi de magazinul Cocor, va asteptam alaturi de cei mai buni medici de specialitate. Pentru programari ne puteti suna la numarul 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii pentru tratamentul cu botox se pot gasi AICI.

 

 

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.