Epilare barbati – Elegance Clinic, rezultat normal

BUCURESTI - 25 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Epilare barbati inghinal - Elegance Clinic , rezultat normal. Cuvinte-cheie cautate de barbatii carora chiar le place sa aiba grija de ei si de igiena personala. La rezultatele afisate pe Google, evident, au gasit Elegance Clinic, printre putinele saloane care ofera si un astfel de serviciu de epilare definitiva cu laser .

Epilare barbati – Elegance Clinic, rezultat normal
 Eleganta imaginii perfecte 

Elegance Clinic

Calitatea procedurii i-a convins sa incerce si alte oferte de epilare definitiva cu laser, printre care epilarea mainilor, epilarea picioarelor, epilarea pieptului si epilarea spatelui. Modul in care au fost tratati de personalul nostru foarte bine pregatit, dar si aparatura de ultima generatie au fost foarte apreciate.

 

Laserul Diode a fost la randul lui foarte laudat. Absolut normal, din moment ce le-a distrus radacina parului si nu doar a firului, astfel incat pielea lor a ramas neteda si catifelata, aspect imposibil pentru barbatii odata parosi. Epilarea cu laser i-a convins chiar sa ne recomande mai departe doamnelor si domnisoarelor.

 

Dornice sa testeze tehnologia care elimina definitiv parul de pe corp, acestea si-au programat imediat sedinte pentru epilarea mustatii, epilarea axilei, epilarea areolei mamare si chiar pentru solicitanta epilare inghinala definitiva. Cu totii au fost multumiti de raportul calitate-pret, care le-a raspuns la intrebarea ce urmarea sa afle cat costa o sedinta de epilare cu laser.

 

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. In link-ul alaturat gasiti mai multe oferte de epilare definitiva cu laser.

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.