Epilare definitiva bucuresti – asa simplu ne gasesti

BUCURESTI - 13 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Epilare definitiva bucuresti - asa simplu ne gasesti. Si tu, si toti cei care isi doresc sa scape pentru totdeauna de parul nedorit. Epilarea definitiva cu laser le sta la dispozitie la salonul nostru echipat conform ultimelor standarde in domeniu.

Epilare definitiva bucuresti – asa simplu ne gasesti
 Eleganta imaginii perfecte 

Elegance Clinic

Cu o simpla cautare pe Google a primelor cuvinte-cheie de mai sus veti observa ca suntem pe primul loc al rezultatelor afisate, ceea ce, fara falsa modestie, spune multe daca nu chiar totul despre noi. Despre profesionalism si eleganta folosita in raporturile cu toti clientii.

 

epilare definitiva bucuresti arata succesul de care ne bucuram atat pe Internet, cat si in viata reala. Programarile facute inainte cu multe luni vin si demonstreaza de ce suntem atat de solicitati. Nu avea cum sa fie altfel, mai ales ca facem tot ceea ce trebuie pentru ca parul nedorit sa nu mai creasca niciodata pe corp.

 

Laserul Diode este cel care se ocupa de tot: distruge radacina parului si nu doar a firului, astfel incat ceea ce ramane in urma lui este doar o piele neteda si catifelata. La finalul sedintelor nu va mai fi nevoie niciodata de epilare clasica. Mai trebuie amintit ca de la epilarea mustatii pana la foarte ceruta epilare inghinala definitiva, aparatura noastra de ultima generatie acopera toate cerintele.

 

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. In link-ul alaturat gasiti mai multe oferte de epilare definitiva cu laser.

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.