Epilare definitiva cat costa – rezultat afisat: Elegance Clinic

BUCURESTI - 28 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Cursuri

Epilare definitiva cat costa - rezultat afisat: Elegance Clinic . Toti cei care erau curiosi despre aceasta intrebare formata din cuvintele-cheie de mai sus, au aflat imediat raspunsul. Elegance Clinic este primul rezultat afisat de Google, dar si poate cel mai apreciat salon de epilare cu laser in Bucuresti.

Epilare definitiva cat costa – rezultat afisat: Elegance Clinic
 Eleganta imaginii perfecte 

Elegance Clinic

Nici nu putea fi altfel, din moment ce patronul salonului de infrumusetare a decis sa investeasca masiv in aparatura de ultima generatie, dar si in instruirea personalului cu ajutorul stagiilor efectuate in strainatate. Totul cu un singur scop: multumirea clientelei si eliminarea definitiva a parului nedorit de pe corp.

Laserul Diode este cel care distruge radacina parului si nu doar a firului, astfel incat la final pielea ramane neteda si catifelata pentru zeci de ani. Fara lama de ras, fara ceara, fara epilare clasica. De la epilarea mustatii pana la foarte ceruta epilare inghinala definitiva, acoperim orice solicitare.

In aceste conditii va intrebati cat costa o epilare definitiva cu laser ? Raportul calitate-pret existent la salonul nostru demonstreaza urmatoarea realitate: preturi pentru epilare definitiva cu laser mai bune ca la Elegance Clinic sigur nu veti gasi in Bucuresti.

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. In link-ul alaturat gasiti mai multe oferte de epilare definitiva cu laser.

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.