Epilare definitiva mustata – oferta care te agata

BUCURESTI - 19 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social

Epilare definitiva mustata - oferta care te agata. Pentru ca asa este, asa o spunem. Poate unul dintre cele mai cerute servicii de epilare cu laser la Elegance Clinic , a ajuns celebru si pe Internet. Spunem si pe Internet, pentru ca in realitate el s-a bucurat de la inceput de un succes imens.

Epilare definitiva mustata – oferta care te agata
 Eleganta imaginii perfecte 

Elegance Clinic

Un succes pe deplin meritat, in conditiile in care am investit masiv in aparatura de ultima generatie, dar si in specializarea personalului in clinici din strainatate. Am stiut ca aceasta este reteta potrivita pentru a ne impune in topul celor mai bune saloane de epilare definitiva din Bucuresti.

 

Acum, odata cautate pe Google, cuvintele-cheie epilare definitiva mustata va conduc spre Elegance Clinic, ca o confirmare a statutului pe care l-am castigat in timp datorita profesionalismului si elegantei pe care le aratam clientilor nostri. Desigur, rezultatele excelente nu ar fi fost posibile fara laserul Diode, care distruge radacina parului si nu doar a firului.

Adio ceara, adio lama de ras. La finalul sedintelor nu va mai fi nevoie niciodata de epilare clasica. Ceea ce mai trebuie sa stie doamnele si domnisoarele este ca de la epilarea mustatii pana la foarte ceruta epilare inghinala definitiva, aparatura noastra de ultima generatie acopera toate cerintele.

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. In link-ul alaturat gasiti mai multe oferte de epilare definitiva cu laser.

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.