epilare definitiva oferta – Elegance Clinic

BUCURESTI - 21 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Epilare definitiva oferta - Elegance Clinic . Cuvinte-cheie cautate si rezultat afisat. Aceasta este combinatia care ne aduce multi clienti - femei si barbati deopotriva - care isi doresc sa scape de parul nedorit pentru totdeauna, nu doar temporar, asa cum se intampla in cazul metodelor de epilare clasica (lama de ras si ceara).

epilare definitiva cu laser www.elegance-clinic.ro

epilare definitiva cu laser www.elegance-clinic.ro

 Eleganta imaginii perfecte 

Elegance Clinic

Din fericire pentru clientii nostri, noi tinem pasul cu timpurile si am investit in ultima aparatura creata pentru epilarea definitiva cu laser. Astfel putem multumi toate cererile venite atat din partea femeilor, cat si a barbatilor. De la servicii de epilare a mustatii la epilarea areolei mamare si de la epilarea pieptului pana la epilarea picioarelor, acoperim toate cerintele.

 

Laserul Diode se ocupă de distrugerea radacinii parului si nu doar a firului, iar la final pielea ramane neteda si catifelata. De asta s-au convins deja toti cei care au cautat pe Google epilare definitiva oferta. Odata ajunsi la Elegance Clinic, marea lor dorinta de a scapa definitiv de par s-a implinit.

 

Pentru ca suntem cautati atat pe Internet, cat si in realitate, putem spune ca reprezentam unul dintre cele mai apreciate saloane de epilare cu laser din Bucuresti. Si raportul calitate-pret excelent si adaptat mereu realitatilor economice ne-a ajutat sa urcam in topul celor care se ocupa de epilarea definitiva.

 

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. In link-ul alaturat gasiti mai multe oferte de epilare definitiva cu laser.

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.