Epilare definitiva – pentru o piele de diva

BUCURESTI - 14 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Epilare definitiva - pentru o piele de diva. Aceasta este propunerea noastra pentru doamnele si domnisoarele care vor ca in aceasta vara si in cele care vor urma sa arate in societate o piele impecabila, neteda, catifelata si fara nicio urma de par. La Elegance Clinic , epilarea definitiva cu laser este accesibila tuturor, nu doar divelor.

Epilare definitiva – pentru o piele de diva
 Eleganta imaginii perfecte 

Elegance Clinic

Laserul Diode este cel care se ocupa de tot: distruge radacina parului si nu doar a firului. Ceea ce se vede la final este doar o piele de toata frumusetea, exact asa cum au unele dintre cele mai cunoscute actrite si cantarete, convinse deja de urmatorul adevar. La finalul sedintelor nu va mai fi nevoie niciodata de epilare clasica.

 

Doamnele si domnisoarele trebuie sa stie ca de la epilarea mustatii pana la foarte ceruta epilare inghinala definitiva, aparatura noastra de ultima generatie acopera toate cerintele. De asemenea, avem oferte similare si pentru barbati. Totul se realizeaza in cele mai bune conditii, sub atenta supraveghere a personalului nostru instruit la clinici din strainatate.

 

Nu degeaba Elegance Clinic a devenit unul din cele mai cautate si apreciate saloane de epilare definitiva din Bucuresti. La noi, datorita procedurii de epilare cu laser, parul nedorit chiar nu mai creste niciodata, spre deosebire de alte locuri unde aparatura inferioara nu da rezultatele asteptate.

 

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. In link-ul alaturat gasiti mai multe oferte de epilare definitiva cu laser.

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.