Epilare inghinala definitiva – incredibil de utila

BUCURESTI - 19 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social

Epilare inghinala definitiva - incredibil de utila. Atat pentru femei, cat si pentru barbati. Indiferent de sex, s-au convins de asta toti cei carora le place sa se ingrijeasca si sa aiba o igiena personala exemplara. Cum sa nu fie incredibil de util acest de tip de epilare cu laser cand asigura tot confortul pentru toata viata?

www.elegance-clinic.ro Salon epilare definitiva

www.elegance-clinic.ro Salon epilare definitiva

 Eleganta imaginii perfecte 

Elegance Clinic

Fara par nedorit in zona inghinala pentru totdeauna? Da, odata cu inventarea aparaturii de ultima generatie, aceasta dorinta poate fi indeplinita in sfarsit. Laserul Diode este responsabil cu distrugerea radacinii parului si nu doar a firului, astfel incat la final se vede o piele neteda si catifelata.

 

Niciodata, nimeni nu va mai avea nevoie de epilare clasica. De la epilarea mustatii la epilarea axilei si pana la foarte ceruta epilare inghinala definitiva, aparatura noastra de ultima generatie acopera toate cerintele. Si asta nu-i tot ceea ce poate oferi  Elegance Clinic  clientilor sai.

 

Preturile foarte atractive, gandite special pentru a fi cat mai accesibile tuturor, fac din Elegance Clinic unul din cele mai cautate si apreciate saloane de epilare definitiva in Bucuresti. Dovada in acest sens o reprezinta programarile facute in avans cu multe luni.

 

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. In link-ul alaturat gasiti mai multe oferte de epilare definitiva cu laser.

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.