Epilarea cu laser, pret mic, rezultate maxime

BUCURESTI - 20 august 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Epilarea cu laser, pret mic, rezultate maxime. O reteta de succes pentru femeile si barbatii care vor sa aiba un corp ingrijit, fara nicio urma de par pe el. Cu o investitie ce incepe de la 30 de euro si care se poate ridica la maximum 200 de euro, se ajunge la un final excelent: parul nedorit de pe corp va fi eliminat pentru totdeauna.

Epilarea cu laser, pret mic, rezultate maxime
 Eleganta imaginii perfecte 

Elegance Clinic

Laserul Diode este cel care face posibila aceasta performanta. Acesta distruge radacina parului si nu doar a firului astfel incat la final niciodata nu veti mai avea nevoie de  epilare clasica . Astfel, epilarea mustatii, epilarea axilei, epilarea mainilor, epilarea picioarelor si chiar temuta epilare inghinala definitiva devin simple interventii.

Totul este posibil la  Elegance Clinic , unul din cele mai cautate saloane de epilare definitiva din Bucuresti. La finalul sedintelor veti observa usor diferentele si schimbarile: pielea devine catifelata si luminata, iar pilozitatile inesteticedispar.

In plus, asa cum am amintit dejaraportul calitate-pret existent la salonul nostru va demonstra urmatoarea realitate: preturi pentru epilare definitiva cu laser mai bune ca la Elegance Clinic sigur nu veti gasi nicaieri in Bucuresti.

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. In link-ul alaturat gasiti mai multe oferte de epilare definitiva cu laser.

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.