Mituri false despre botox se discuta la elegance-clinic.ro

BUCURESTI - 11 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Internet

Garantia tineretii vesnice, tratamentul cu botox este recunoscut in toata lumea pentru efectele sale extraordinare si vizibile la putin timp dupa aplicare, dar in ciuda popularitatii sale, nu este stiut tot adevarul despre acesta. Mituri false despre botox - care n-au absolut nicio baza stiintifica reala - au prins contur. Pentru a lamuri anumite aspecte legate de acest subiect, specialistii Elegance Clinic au lamurit situatia.

serviciu botox - www.elegance-clinic.ro

serviciu botox - www.elegance-clinic.ro

Persista parerea conform careia dupa aplicarea tratamentului, aspectul fetei isi pierde orice urma de expresie si de naturalete. Nimic mai fals! Cu mare atentie si in conformitate cu procedurile in vigoare, medicii nostri utilizeaza o cantitate suficienta de toxina botulinica pentru a reduce miscarile mimicii, dar astfel incat sa fie pastrata si expresia fetei.

De asemenea, exista anumite persoane care au aflat din diverse surse ca botoxul s-ar folosi pentru marirea buzelor. Este o informatie falsa in totalitate. Pentru marirea buzelor se foloseste acid hialuronic. Toxina botulinica este ideala pentru a elimina  ridurile de expresie  si pentru tratarea strabismului, a torticolisului si a hiperhidrozei primare ( transpiratia excesiva ).

 

Intr-un loc ultracentral al Bucurestiului, vizavi de magazinul Cocor, va asteptam alaturi de cei mai buni medici de specialitate. Pentru programari ne puteti suna la numarul 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii pentru  tratamentul cu botox  se pot gasi AICI.

 

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.

La clinica noastra vi se face o testare gratuita pentru stergerea tatuajelor si se aplica tratamentul corespunzator in functie de tenul dumneavoastra si caracteristicile tatuajului. Astfel, prin cea mai corecta metoda, fara a va afecta tenul, obtinem rezultatele care va vor mulțumi.

Investim in informatie - Investim in tehnologie !

Informatiile noi genereaza tehnologii noi. De aceea participam la conferinte și activitati educationale legate de domeniul nostru, urmarim inovatiile internationale, aplicam tehnologiile aprobate stiintific.

Cercetarile stiintifice si tehnologia avansata asigura eficienta tratamentelor puse la dispozitie de clinica noastra.

Pentru orice problema de ten, Elegance Clinic va ofera solutii profesionale si tratamente personalizate.

Apelati cu incredere la specialistii Elegance Clinic!