O vara fara acnee... Pe www.elegance-clinic.ro aflati cum sa scapati definitiv de acnee

BUCURESTI - 29 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Internet

Fie ca esti adolescent sau ai trecut demult de aceasta perioada, problema acneei este extrem de des intalnita, iar cei afectati ar face orice pentru a elimina aceasta problema. Pe www.elegance-clinic.ro veti gasi solutia!

Tratament acnee - www.elegance-clinic.ro

Tratament acnee - www.elegance-clinic.ro

Cel mai important lucru pe care nu trebuie sa-l faceti este de a stoarce cosurile. Pielea va fi mult mai afectata, riscati infectii, iar eliminarea lor este temporara; mai mult de atat riscati sa ramaneti cu cicatrici pentru toata viata.

Pentru persoanele afectate, igiena este extrem de importanta, pielea fiind expusa mai puternic decat in cazul unui ten fara probleme.

Pentru persoanele adulte acneea reprezinta o afectiune cauzata de stres, de poluare, de o viata dezechilibrata, de o alimentatie picanta sau alcool, in acest caz tratarea lor fiind destul de dificila. O vizita la dermatolog va raspunde tuturor intrebarilor si vi se va oferi o solutie personalizata.

Dar ce faceti cand niciun tratament nu a dat rezultate?  O noua generatie tehnologica va va rezolva problema, apeland la tratamentele cu laser pentru indepartarea acneei. Este un tratament ce va va scapa de stresul unei fete acneice extrem de inestetica.

De asemenea consultul in acest caz este asigurat de un dermatolog care va aplica tratamentul tinand cont de toate aspectele legate de tenul si afectiunea dumneavoastra.

Dupa un  tratament cu laser , acneea este indepartata definitiv si fara durere, pielea fiind revitalizata, grasimea fiind redusa, iar tenul va ramane curat si catifelat, fara urme, fara cicatrici.

Puteti avea o vara fara grija cosurilor si sa va bucurati din plin de soare, de mare.

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.