Brad Pitt s-a tatuat intr-o zona inedita

BUCURESTI - 24 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Celebrul actor american Brad Pitt a dezvaluit involuntar un tatuaj inedit, la finalul anului trecut, in cadrul unei vizite in Franta. Fotoreporterii de la revista “Voici” au fost cei care au fost pe faza si au captat imaginile ce au demonstrat inca o data dragostea pe care actorul o are pentru sotia sa, Angelina Jolie.

Brad Pitt s-a tatuat intr-o zona inedita
 Tattoo your life story

Elegance Tattoo

Brad Pitt si-a facut un tatuaj pe abdomen, in care apare data de nastere a Angelinei, 4 iunie 1975, tatuaj inscriptionat in cambodgiana. Cei doi sunt fani declarati ai tatuajelor si au impreuna sase copii: Maddox (13 ani), Pax (10 ani), Zahara (9 ani), Shiloh (8 ani) si gemenii Knox si Vivienne, de 6 ani.

Personalul nostru este specializat si pe acest model ales de Brad Pitt, pe tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale si de mari demensiuni. Pentru a va convinge, trebuie doar sa veniti la Elegance Tattoo , unde veti simti intr-adevar ce inseamna arta tatuarii executate de artisti veritabili, al caror talent este recunoscut in Bucuresti, dar si in tara.

Ne place sa oferim servicii de lux la un raport calitate-pret mai mult decat excelent. De asemenea, tinem enorm la igiena din spatiile de lucru si respectam toate normele Ministerului Sanatatii. Noi lucram numai cu manusi si ace sterile de unica folosinta care se desfac in fata clientului. Totodata, folosim doar tusuri vegetale care nu sunt alergice si nici toxice, si care au toate aprobarile.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elegance-tattoo/brad-pitt-s-a-tatuat-intr-o-zona-inedita