Celebrul Messi a devenit un fan infocat al tatuajelor

BUCURESTI - 15 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Fotbalistul Barcelonei, Lionel Messi, a sarbatorit nu demult 10.000.000 de fani care il urmaresc pe Instagram, ocazie numai buna de a posta cateva imagini cu ultimul tatuaj, cel de-al cincilea pe care si l-a facut.

Celebrul Messi a devenit un fan infocat al tatuajelor
 Tattoo your life story 

Elegance Tattoo

Din cate a lasat sa se vada pe Instagram, se pare ca este vorba de o imagine religioasa, desenata pe bratul drept. Pana in prezent, argentinianul le-a dedicat cateva desene pe piele fiului Thiago si mamei sale, pe care si le-a facut pe spate si pe picior.

Messi este cunoscut de altfel pentru faptul ca este un familist convins si ca nu pierde nicio ocazie pentru a demonstra acest lucru, fie ca este vorba de tatuaje dedicate membrilor familiei sale sau de poze postate pe site-uri de socializare.

Elegance Tattoo este locul ideal pentru realizarea unor tatuaje religioase, dar si a altora precum tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale, cu animale si de mari demensiuni. Va asteptam intr-o atmosfera de salon ultracentral, dotat conform ultimelor standarde in domeniu, cu tusuri vegetale de calitate si aparatura de tatuare foarte performanta.

Salonul nostru de tatuaj tine cont de reglementarile Ministerului Sanatatii, care impun manusi si ace sterile de unica folosinta, precum si aparatura speciala de sterilizare. Toate acestea, pentru ca vrem sa ne respectam renumele capatat in timp si care arata ca suntem unul din cele mai bune saloane de tatuaj din Bucuresti.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa