Culorile tatuajelor difera de la zodie la zodie

BUCURESTI - 20 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Pornind de la experienta lor, artistii care tatueaza la Elegance Tattoo au ajuns la concluzia ca tatuajele sunt mai viu colorate sau din contra si in functie de… zodie.

www.elegancetattoo.ro

www.elegancetattoo.ro

 Tattoo your life story 

Elegance Tattoo

Cei aflati in zodia Berbecului prefera culoarea rosie pentru tatuajele lor. Taurii vor neaparat mult roz desenat pe piele. Gemenii se simt atrasi de verde, iar Racii sunt pasionati de nuantele argintii. Leii au lipici la culorile rubinii si la cele aurii. Cei din zodia Fecioara prefera maro inchis ca nuanta majoritara cand isi deseneaza corpul. Albastrul este culoarea favorita a nativilor din zodia Balantei.

Pentru Scorpioni, artistii de la Elegance Tattoo folosesc mult galben. Ca in cazul Balantei, si Sagetatorii vor albastru in tatuaje. Nativii Capricorn sunt alti fani ai culorii maro. Varsatorii au o paleta larga de culori pe care le prefera cand intra in salonul de tatuaj. Pestii sunt deschisi catre culorile marine, precum verdele marin.

Pentru a multumi toate gusturile, Elegance Tattoo s-a dotat cu tusuri vegetale ce acopera toata paleta de culori si care nu sunt alergice si nici toxice. Totul pentru a ne consolida renumele: Elegance Tattoo este cel mai bun salon de tatuaje din Bucuresti. Pentru a pune in evidenta cat mai bine aceste nuante, ne-am echipat si cu aparatura de tatuat de ultima generatie.

In afara de culori, care mai de care mai inedite, avem si un portofoliu bogat. Printre ofertele de top ale salonului nostru se numara tatuajele-portret si 3 D, chinezesti, cover-up, tribale si de mari demensiuni, gata sa fie transformate intr-o amintire de neuitat.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.