Din dragoste pentru tatuaje, spre recordul mondial

BUCURESTI - 3 septembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Cine este pasionat de tatuaje a auzit cu siguranta povestea australianului Michael Baxter. Fan declarat al desenelor pe corp, acesta a tranformat pasiunea intr-o reteta menita sa-i aduca recunoasterea nationala si internationala.

servicii tatuaje www.elegancetattoo.ro

servicii tatuaje www.elegancetattoo.ro

 Tattoo your life story 

Elegance Tattoo

In tentativa de a obtine un record mondial, Baxter, ofiter la o inchisoare din Australia, si-a tatuat pe spate nu mai putin de 203 personaje din serialul "The Simpsons". Nu mai putin de 130 de ore a petrecut acesta pe scaunul artistului Jade Baxter-Smith, care i-a tatuat practic tot spatele, in schimbul sumei de 12.000 de dolari.

Barbatul care locuieste langa Melbourne, a declarat ca este mare fan “The Simpons”: "Am vrut sa-mi fac ceva unic, ceva la care sa nu se mai gandeasca nimeni." Opera de arta de pe spatele ofiterului a fost realizata intr-un an, in 15 sedinte.

Odata ce au auzit stirea, tatuatorii de la Elegance Tattoo de abia asteapta un doritor care sa-l egaleze pe australianul Michael Baxter. Astfel, portofoliul nostru ar fi si mai valorose cu o lucrare de asemenea anvergura. Artistii nostri sunt specializati si pe tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale si de mari demensiuni.

Putem indeplini orice dorinta venita din partea oricarui client cand vine vorba de tatuaje speciale. Talentul si profesionalismul artistilor nostri ne permit sa spunem asta clar si raspicat. Intr-un cadru de unde igiena si respectarea normelor Ministerului Sanatatii nu lipsesc niciodata, va asteptam pentru a va convinge ca Elegance Tattoo este poate cel mai bun salon de tatuaje din Bucuresti.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.