Elegance Tattoo, locul unde tatuajul te face vedeta

BUCURESTI - 19 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Tatuajul nu mai este de mult un subiect tabu in Romania, ci a devenit o moda care cucereste din ce in ce mai multi fani in fiecare zi. Cererea este mare, insa din pacate pentru persoanele care doresc sa-si deseneze corpul, calitatea lipseste din multe locuri. Nu si din salonul nostru. Elegance Tattoo , locul unde tatuajul te face vedeta.

www.elegancetattoo.ro

www.elegancetattoo.ro

 Love me.Hate me.Tattoo me ! 

Elegance Tattoo

Pentru ca ne adresam oamenilor ce apreciaza calitatea si igiena prea putin respectate in multe saloane de tatuaj, am decis sa facem totul la standarde ridicate: de la amplasarea ultracentrala a spatiului nostru si pana la alegerea personalului calificat si foarte bine pregatit pentru acest domeniu.

Astfel, in apropierea centrului istoric al Bucurestiului, intr-un loc in care eleganta este prezenta in fiecare activitate si in fiecare gest, am decis transformarea fiecarui desen pe piele intr-o mica opera de arta, care sa-si mentina valoarea sentimentala ridicata indiferent de trecerea anilor.

Cu personal specializat pe toate modelele de tatuaje ce respecta toate normele de igiena in vigoare impuse de Ministerul Sanatatii, Elegance Tattoo este locul unde tatuajele artistilor nostri conving pe oricine ca sunt in topul celor mai reusite desene pe corp facute la saloanele de profil din Romania. Pentru rezultate exceptionale ne-am dotat cu ultima aparatura de tatuat aparuta pe piata. De asemenea, la noi se lucreaza numai cu manusi si ace sterile de unica folosinta care se desfac in fata clientului si cu tusuri vegetale care nu sunt alergice si nici toxice, si care au toate aprobarile.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.