Jocurile video, tema de inspiratie pentru tatuaje

BUCURESTI - 21 august 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Jocurile video sunt pe placul multora dintre noi, indiferent de varsta sau de sex. Nici nu mai este de mirare ca ajungem sa facem adevarate pasiuni pentru unele din personajele care dau farmec productiilor destinate divertismentului online. Asa a fost si cazul cantaretului Speak, cunoscut si pentru relatia cu Adelina Pestritu.

Jocurile video, tema de inspiratie pentru tatuaje
 Tattoo your life story 

Elegance Tattoo

Artistul si-a desenat pe gamba un personaj din celebrul joc video “Mortal Kombat”, pe fiorosul Scorpion. “L-am ales pe Scorpion din “Mortal Kombat”, pentru ca este un personaj care mi-a marcat copilaria. Tin minte ca ma jucam ore intregi acest joc, aveam benzi desenate si incercam sa fac rost de orice material care il reprezenta pe Scorpion. Tatuajul meu a fost gata intr-o ora si jumatate”, a spus Speak despre desenul facut in vara anului trecut, conform click.ro.

Se vede treaba ca Speak are multi fani care sunt atenti la miscarile lui, intrucat la Elegance Tattoo am primit deja cateva cereri pentru realizarea unor desene pe corp cu personaje din “Mortal Kombat”. De asemenea, artistii nostri sunt specializati si pe tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale si de mari demensiuni, portofoliul lor consolidand Elegance Tattoo in topul celor mai bune saloane de tatuaj din Bucuresti.

Odata ajunsi la nivelul acesta, dorim sa mentinem stacheta ridicata, drept pentru care vom oferi in continuare servicii de lux la un raport calitate-pret imbatabil pe piata de profil. Talentul si profesionalismul tatuatorilor nostril, precum si igiena din spatiile de lucru si respectarea normelor Ministerului Sanatatii sunt alte marci ale salonului nostru. Spre deosebire de alte locuri, lucram cu manusi si ace sterile de unica folosinta si utilizam tusuri vegetale care nu sunt alergice si nici toxice, si care au toate aprobarile.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.