La Elegance Tattoo facem tatuaje ca acelea ale Mihaelei Radulescu

BUCURESTI - 30 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

La Elegance Tattoo facem tatuaje ca acelea ale Mihaelei Radulescu. La fel de frumoase si cu tuse artistice deosebite precum cele pe care le-a afisat vedeta recent, la un eveniment monden. Mihaela a prezentat la inceputul lunii decembrie Gala Elle Style Awards, unde si-a aratat ultimul desen pe piele.

tatuaje www.elegancetattoo.ro

tatuaje www.elegancetattoo.ro

 Tattoo your life story! 

Elegance Tattoo

Learn to love what you have been tought to fear” este mesajul scris pe mana popularei prezentatoare de televiziune, care s-a stabilit la Monte-Carlo inca din 2009. Se vede treaba ca orice fac vedetele tinde sa devina imediat o moda. Dupa aparitia Mihaelei Radulescu la evenimentul amintit, salonul nostru a primit imediat cereri pentru efectuarea unor tatuaje similare cu acelea ale divei.

Cu aceasta ocazie tinem sa reamintim ca Elegance Tattoo pune la dispozitia clientilor sai toate aceste modele de tatuaje, inclusiv tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale si de mari demensiuni, la reusita carora contribuie o echipa de artisti profesionisti recunoscuti pe plan national si international.

Renumele care indica faptul ca reprezentam unul dintre cele mai profesioniste saloane de tatuaj din Bucuresti si din tara garanteaza pentru noi, la fel cum o face si aparatura, dar si materialele de ultima generatie pe care le folosim pentru a tatua pasionatii desenelor artistice pe piele.

Pentru a ajunge la acest statut, am investit fara nicio rezerva in resursa umana si in cea materiala, fapt pentru care oferim un raport calitate-pret excelent, igiena stricta in spatiile de lucru si respectarea cu sfintenie a normelor in vigoare ale Ministerului Sanatatii. Lucram numai cu manusi si ace sterile de unica folosinta care se desfac in fata clientului si cu tusuri vegetale care nu sunt alergice si nici toxice, si care au toate aprobarile.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.