La Elegance Tattoo iti poti face cele mai originale tatuaje

BUCURESTI - 20 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Sport

La Elegance Tattoo iti poti face cele mai originale tatuaje. Oferta noastra este inspirata de cele mai inedite desene pe corp pe care si le-au facut vedetele de la Hollywood. Printre alegerile VIP-urilor se numara numele persoanelor dragi, cifre cu simbolistica aparte, caractere de tot felul sau simboluri ale ingerilor.

Salon de tatuaje www.elegancetattoo.ro

Salon de tatuaje www.elegancetattoo.ro

 Tattoo your life story 

Elegance Tattoo

Spre exemplu, Melanie Griffith si-a scris pe umarul drept numele sotului ei, Antonio Banderas, incadrat de o inima, iar Angelina Jolie si-a facut un tatuaj care contine coordonatele geografice ale locurilor unde s-au nascut copiii ei.

Penelope Cruz a creat mult mister cu tatuajul de pe picior – numarul 883 –, dar actrita nu a vrut sa divulge despre ce e vorba, declarand ca este ceva foarte personal. Tatuajul fostului boxer devenit campion mondial la categoria grea, Mike Tyson, este de asemenea de apreciat, mai ales ca putini ar avea curajul sa-si faca un tatuaj pe fata.

La Elegance Tattoo se pot face toate aceste modele, dar si altele precum tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale, cu animale si de mari demensiuni. Totul intr-un spatiu ultracentral, in care predomina conditiile stricte de igiena, dar si profesionalismul angajatilor nostri.

Salonul de tatuaj tine cont de reglementarile impuse de Ministerul Sanatatii, iar personalul care tatueaza are diplome de specialitate si lucreaza cu aparatura si materiale de ultima generatie, adica numai cu manusi si ace sterile de unica folosinta care se desfac in fata clientului si cu tusuri vegetale care nu sunt alergice si nici toxice, si care au toate aprobarile necesare.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.