Salon de tatuaje Bucuresti: Adelina Pestritu si dragostea mare pentru tatuaje

BUCURESTI - 23 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Adelina Pestritu si dragostea mare pentru tatuaje. Acest titlu este influentat de cele sapte desene pe corp pe care le-ar avea frumoasa vedeta de televiziune. Desi la inceput nu suporta idea de femei tatuate, odata ce s-a lasat convinsa sa-si faca primul desen pe piele, Adelina a devenit fanul declarat al tatuajelor.

servicii tatuaje www.elegancetattoo.ro

servicii tatuaje www.elegancetattoo.ro

 Tattoo your life story! 

Elegance Tattoo

Desenele Adelinei simbolizeaza dragostea in diferitele ei forme, iar focoasa bruneta si-a facut primul tatuaj in Ibiza, cand dansa intr-un club. Al doilea este langa degetul mic – trei stelute simpatice –, iar al treilea a fost numele lui Liviu Varciu – fostul sot – , scris pe mana si acoperit dupa divort cu un fluture. Pe ceafa, vedeta are tatuate initialele parintilor ei si ale fratelui, iar pe omoplat are un citat – “amor per siempre” –, iar pe coapse “love is my secret”.

La Elegance Tattoo se pot face toate aceste modele, dar si altele precum tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale, cu animale si de mari demensiuni. In atmosfera selecta dintr-un salon ultracentral, aflat in apropierea centrului istoric al Bucurestiului, artistii nostri garanteaza ca orice desen pe piele va deveni opera de arta si amintire de neuitat.

Pentru ca experienta sa fie una cu adevarat memorabila, salonul nostru respecta toate normele de igiena presupuse de o astfel de activitate, care la noi nu se poate desfasura decat daca tine cont de reglementarile impuse de Ministerul Sanatatii.

Personalul care tatueaza are diplome de specialitate si lucreaza cu aparatura si materiale de ultima generatie, adica numai cu manusi si ace sterile de unica folosinta care se desfac in fata clientului si cu tusuri vegetale care nu sunt alergice si nici toxice, si care au toate aprobarile necesare.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.