Tatuajele aurii temporare au cucerit Hollywoodul

BUCURESTI - 5 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Starurile de la Hollywood au un talent deosebit cand vine vorba de consolidat trenduri. De data aceasta, cateva vedete din showbizul american au lansat moda tatuajelor aurii temporare, care a facut furori in SUA si apoi in toata lumea.

Tatuajele aurii temporare au cucerit Hollywoodul
 Tattoo your life story 

Elegance Tattoo

Nu mai departe de vara trecuta, celebra Beyonce a fost prima care a testat desenele aurii temporare, care ulterior aveau sa devina noua fita in materie de tatuaje. Cantareata si-a acoperit atat bratele, dar si coapsele cu modele complicate, dar de efect.
La putin timp, Miley Cyrus, Vanessa Hudgens, Katie Holmes sau Alessandra Ambrosio au imitat-o pe Beyonce. Pentru cei care au fost cuceriti de efectul produs de aceste desene aurii temporare avem o veste foarte buna. Artistii nostri pot face un tatuaj real auriu datorita paletei de culori pe care o au in dotare, dar si pentru ca tusurile ecologice folosite sunt de calitate.
Elegance Tattoo este locul ideal pentru realizarea acestui model, dar si a altora precum tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale, cu animale si de mari demensiuni. Va asteptam intr-o atmosfera de salon ultracentral, dotat conform ultimelor standarde in domeniu, cu aparatura de tatuare foarte performanta.
Salonul nostru de tatuaj tine cont de reglementarile Ministerului Sanatatii, care impun manusi si ace sterile de unica folosinta, precum si aparatura speciala de sterilizare. Facem toate acestea, pentru ca vrem sa ne respectam renumele capatat in timp si care arata ca suntem unul din cele mai bune saloane de tatuaj din Bucuresti.
Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.