Tatuajele pentru cuplu, povesti eterne de iubire

BUCURESTI - 22 aprilie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Sport

Ce fericiti sunt oamenii indragostiti. Si ce frumoase sunt dovezile lor de dragoste, mai ales acelea ce-i leaga tot restul vietii, precum tatuajele de cuplu . La inceput de 2015, aceasta idee devine din ce in ce mai solicitata.

www.elegancetattoo.ro

www.elegancetattoo.ro

 Tattoo your life story 

Elegance Tattoo

La Elegance Tattoo , cuplurile au fixat deja topul in care se afla cele mai cerute modele de tatuaje . Astfel, pe primul loc se claseaza desenele create pe inelar si care imita clasica verigheta si inelul cu diamant. Tot pe degete, pe locul doi s-a impus modelul cu jumatate de inima care devine un tot in momentul in care indragostitii isi impreuneaza mainile.

Numele persoanei iubite, asezat pe unul dintre degete este tatuajul situat pe locul 3 in preferintele celor care simt nevoia sa-si exprime afectiunea si altfel decat prin metodele clasice. Totul, in numele iubirii. In afara de aceste modele sentimentale, Elegance Tattoo pune la dispozitia clientilor tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale si de mari demensiuni.

Tot ce ramane este sa va convingeti de calitatea serviciilor noastre, ce ne-a ajutat sa ne cream un renume si care arata ca reprezentam unul dintre cele mai profesioniste saloane de tatuaje din Bucuresti.

Nu degeaba am investit fara nicio rezerva in aparatura si in materiale de tatuare de ultima generatie, dar si in artisti ce se bucura de recunoastere in domeniu. Raportul calitate-pret excelent, igiena stricta in spatiile de lucru si respectarea normelor Ministerului Sanatatii sunt alte aspecte ce ne impun in ochii clientilor nostri.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.