Tatuajul artistic a la Ruby, acum si la Elegance Tattoo

BUCURESTI - 28 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Vesti excelente pentru fetele ce-si doresc modele de tatuaje frumos realizate si colorate. Tatuajul artistic a la Ruby, acum si la Elegance Tattoo. Datorita angajatilor nostri, adevarati maestri in domeniu, la salonul nostru se poate realiza ce nu se poate la multe saloane de tatuaje din Bucuresti: desene pe corp la fel de frumoase ca acelea pe care le are sexoasa si nonconformista cantareata Ruby.

tatuaje www.elegancetattoo.ro

tatuaje www.elegancetattoo.ro

 Love me.Hate me.Tattoo me! 

Elegance Tattoo

Cu personal specializat pe toate modelele de tatuaje, inclusiv pe tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale si de mari demensiuni, putem spune fara nici o rezerva ca odata intrati in salonul de tatuaje, impresia voastra despre acest domeniu va cunoaste o alta etapa, aceea a superlativelor.

Spunem acest lucru pentru ca stim ce punem la dispozitia clientilor nostri, stapanii nostri: servicii de lux la un raport calitate-pret mai mult decat excelent. In afara de asta, tinem neaparat ca la finalul sesiunii de tatuare, sa plecati multumiti si impliniti sufleteste datorita unei amintiri frumoase valabile pentru toata viata.

Tinem enorm la igiena din spatiile de lucru si respectam toate normele in vigoare ale Ministerului Sanatatii, pe care, spre deosebire de multe alte saloane de tatuaj din Bucuresti, noi le respectam cu sfintenie. De asemenea, la noi se lucreaza numai cu manusi si ace sterile de unica folosinta care se desfac in fata clientului si cu tusuri vegetale care nu sunt alergice si nici toxice, si care au toate aprobarile.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.