Trendul anului 2015: tatuajele cu forme geometrice

BUCURESTI - 16 aprilie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Tatuajul a devenit de mult timp un adevarat fenomen ce se bucura de popularitate in toata lumea. Nu mai este de mirare ca de la an la an, in saloanele de specialitate apare cate o tendinta a celor mai inedite si totodata cerute desene pe piele.

salon tatuaj www.elegancetattoo.ro

salon tatuaj www.elegancetattoo.ro

 Tattoo your life story 

Elegance Tattoo

In 2015, spre exemplu, trendul ce va domina va fi reprezentat de o combinatie intre simetrie si suprarealism. Artistii londonezi Jade Tomlinson si Kev James, un duo cunoscut ca Expanded Eye, au dezvoltat o asemenea tehnica menita sa fure ochiul si sufletul deopotriva.

Portofoliul englezilor vorbeste de la sine. Vestea buna este ca de acum si la Elegance Tattoo se pot face toate aceste modele, dar si altele precum tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale, cu animale si de mari demensiuni. Totul, desigur, asa cum ne-am obsinuit clientela: intr-un spatiu ultracentral, in conditii stricte de igiena si cu profesionalism.

Salonul de tatuaj tine cont de reglementarile impuse de Ministerul Sanatatii, iar personalul care tatueaza are diplome de specialitate si lucreaza cu aparatura si materiale de ultima generatie. Folosim numai manusi si ace sterile de unica folosinta care se desfac in fata clientului. Preferam tusurile vegetale care nu sunt alergice si nici toxice, si care au toate aprobarile necesare.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.