Vrei tatuajele lui Alex Velea? Elegance Tattoo e locul potrivit

BUCURESTI - 21 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Sport

Vrei tatuajele lui Alex Velea? Elegance Tattoo e locul potrivit. Avem tot ce-ti trebuie pentru ca tu sa ai un corp desenat la fel de frumos precum este si cel al unuia dintre cei mai indragiti si talentati artisti din Romania, Alex Velea. Pentru noi garanteaza artistii care tatueaza, aparatura si materialele de ultima generatie, precum si respectarea tuturor normelor de igiena impuse de Ministerul Sanatatii.

servicii tatuaje www.elegancetattoo.ro

Love me.Hate me.Tattoo me!

Elegance Tattoo

Te asteptam in apropierea centrului istoric al Bucurestiului, intr-un loc ultracentral, in care eleganta transformarii fiecarui desen pe piele intr-o mica opera de arta este mottoul nostru.

Cu personal specializat pe toate modelele de tatuaje, inclusiv pe tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale si de mari demensiuni, garantam o experienta de neuitat la unele din cele mai bune oferte de pe piata, cu raport calitate-pret exceptional. Garantam de acum ca odata ce ne vei calca pragul, vei dori sa revii cu placere si in plus ne vei recomanda cu toata increderea prietenilor si cunoscutilor ce vor sa incerce frumoasa experienta a tatuarii corpului.

Pentru a face din tatuajul tau una din amintirile de care nu te vei plictisi niciodata ne-am dotat cu ultima aparatura de tatuat aparuta pe piata. De asemenea, la noi se lucreaza numai cu manusi si ace sterile de unica folosinta care se desfac in fata clientului si cu tusuri vegetale care nu sunt alergice si nici toxice, si care au toate aprobarile.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elegance-tattoo/vrei-tatuajele-lui-alex-velea-elegance-tattoo-e-locul-potrivit